Malin Svensson

Jag har haft linser så länge jag kan minnas och hade egentligen inget problem mer än lite torra ögon ibland. Glasögon hade jag aldrig trivts i och jag hade tröttnat på att krabba med linser när jag var iväg, i simhallen eller ute och tältade. Jag ville helt enkelt ha det lika bekvämt som de utan synfel.

Det var ganska nervöst innan, men eftersom jag hade bestämt mig för att göra behandlingen och läst massa om det så var det ändå okej. I samband med behandlingen så var det lite läskigt när man såg så suddigt av alla bedövningsdroppar. Behandlingen gick snabbare än vad jag trodde. Lite obehagligt tyckte jag det var, men ändå värt det. Ångrar inte att jag gjorde det.

I början av behandlingen kändes det hur lyxigt som helst att se och ändå slippa torra ögon. Men nu tänker jag inte så mycket på det, minns knappt att jag haft linser och inte sett. Jag är helnöjd!

Jag förväntade att få känna mig trygg och att de visste vad de gjorde. Det var så, de ingav ett bra förtroende så jag tvekade aldrig inför behandlingen.

Lätt att hitta information om, proffsigt, serviceinriktad personal som vet vad de gör.

Alla förtjänar att kunna se i alla situationer. Jag lovar, du blir inte besviken!