Just nu! Undersökning från 99kr – Boka nu.

Om Memira

Vi har ett 40-tal kliniker och våra kirurger har opererat mer än 400 000 ögon.

Detta är Memira

Vi har haft förmånen att hjälpa tusentals personer till en vardag med ökad frihet utan glasögon och linser. Under vår 25-åriga resa har vi haft många milstolpar. Vi genomförde den första laseroperationen av närsynthet i Norge 1990. Vi var även först med att behandla astigmatism 1994 och två år senare behandlade vi översynthet med laser.

Idag är vi inte bara Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi, utan vi är även en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Våra kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Vi har ett kliniskt råd och en kvalitetsgrupp som hela tiden följer och utvärderar ny teknik och nya metoder. Allt för att ständigt förbättra resultatet för dig som kund och göra ögonoperationer tillgängligt för fler.

Idag finns vi på ca 40 orter i Sverige, Norge och Danmark. Det gör att det aldrig är långt för dig att åka till oss. Du är alltid välkommen in på våra kliniker och vi finns tillgängliga för dig på telefon och e-post.

Sedan 2019 ägs Memira av vårdföretaget Bergman Clinics. Bergman Clinics verksamhet består till största delen av planerad kirurgi inom ett antal vårdområden. Läs mer om Bergman Clinics köp av Memira här.

Trustpilot

På Memira strävar vi efter att ständigt förbättra oss och vi värdesätter därför våra kunders åsikter högt. Det finns ingen som bättre än våra kunder kan berätta om kvaliteten på vårt arbete, därför har vi valt att använda Trustpilot som hjälper kunder att hitta och dela omdömen om företag. Läs mer.

Kontakta oss!

Om du vill veta mer ögonoperationer kan du kontakta oss. Vill du komma i kontakt med en av våra kliniker hittar du dem på sidan Våra kliniker.

Memira AB, Stationsgatan 20B, 754 20 Uppsala. Org.nr: 556663-1544