Om Memira

Memira är ledande inom ögonlaser och linsbyte i Skandinavien och Nederländerna. Nu växer vi inom ögonsjukvård och optik för att bli den kompletta syn- och ögonhälsokedjan.

Detta är Memira

Vi har haft förmånen att hjälpa 100.000-tals personer till en vardag med ökad frihet utan glasögon och linser. Under vår 30-åriga resa har vi haft många milstolpar. Vi genomförde den första laseroperationen av närsynthet i Norge redan år 1990. Vi var först med att behandla astigmatism år 1994 och 1996 började vi behandla översynthet med laser. 2007 började vi göra linsbyten.

Idag är vi Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och vi växer inom ögonsjukvård, med fokus på kataraktoperationer. I Sverige utför vi ögonsjukvård på uppdrag av sju av landets 21 regioner under namnet Bergman Clinics. Vi har även privata ögonmottagningar på flera orter i Sverige och i Danmark och växer ständigt. I Stockholmsområdet har vi ortoptistmottagningar där vi erbjuder glasögon och kontaktlinser.

Totalt finns vi på mer än 60 orter i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Det gör att det aldrig är långt för dig att åka till oss.

Sedan 2019 ägs Memira av vårdföretaget Bergman Clinics. Bergman Clinics verksamhet består till största delen av planerad kirurgi inom ett antal vårdområden.

Trustpilot

På Memira strävar vi efter att ständigt förbättra oss och vi värdesätter därför våra kunders åsikter högt. Det finns ingen som bättre än våra kunder kan berätta om kvaliteten på vårt arbete, därför har vi valt att använda Trustpilot som hjälper kunder att hitta och dela omdömen om företag. 
Läs mer om Trustpilot

Kontakta oss!

Om du vill veta mer ögonoperationer kan du kontakta oss. Vill du komma i kontakt med en av våra kliniker hittar du dem på sidan Våra kliniker.

Memira AB, Org.nr: 556663-1544.
Adress: Eugeniavägen 12, 9 tr, 171 64 Solna

Fråga oss

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 08-517 588 18