Privat ögonsjukvård hos Memira

Privat specialiserad ögonsjukvård

I Karlstad erbjuder vi privat ögonsjukvård med möjlighet till kort väntetid där du betalar privat för operation av grå starr (katarakt). Ett bra alternativ om du inte vill vänta i den långa vårdkön i Region Värmland. Kliniken kan även hjälpa dig med ögonlocksoperationer i privat regi.
Du bokar enkelt en läkartid i Karlstad här.

Behandlingar och bedömning

Om du upplever ögonbesvär, lider av grå starr eller misstänker en ögonsjukdom, är du välkommen att kontakta oss för en bedömning.

Ögonsjukvård via din Region (remiss)

All ögonsjukvård via din Region som tidigare hanterades av Memira har vi nu flyttat till vårt systerbolag Bergman Clinics. Där finns möjlighet till ögonsjukvård i Hagastaden, Täby, Nacka, Tranås, Jönköping, Uppsala och Malmö.

Patientavgiften för besök och behandlingar inom uppdraget debiteras enligt regionernas taxa. Självklart gäller även högkostnadsskyddet.

Här kan du boka ett besök hos Bergman Clinics: Hagastaden Ögonklinik, Täby Ögonmottagning, Nacka Ögonmottagning, Uppsala Ögonklinik, Jönköping A6 Ögonklinik, Tranås Ögonklinik och Malmö Ögonklinik.

I Stockholm har vi ortoptistmottagning för både vuxna och barn med skelning och andra besvär.

Om du är folkbokförd i annan Region (tidigare landsting)

Den nya patientlagen som infördes den 1 januari 2015 gör det möjligt för patienter att söka vård i annan region än där man är folkbokförd. Syftet med lagen är att stärka patientens valmöjligheter och inflytande över sin egen vård. Du som är folkbokförd i en annan region än Region Stockholm, Region Uppsala eller Region Jönköping, kan alltså också be om att bli remitterad till någon av våra ögonmottagningar.

Mottagning för
Ögonsjukdomar och
Ögonbesvär

Katarakt (grå starr)
Gråstarrsoperation via din region

Mottagning
för
Barn

Mottagning
vid
Trötta ögon

Mottagning
för
Samsynsproblem