Privat ögonläkare i Karlstad

På vår klinik i Karlstad erbjuder vi mottagningsbesök hos ögonläkare. Vi utför gråstarrsoperationer med kort väntetid. Det sker i privat regi och du står själv för hela kostnaden. Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan den täcka kostnaden, fråga ditt försäkringsbolag.

Ögonlocksoperation

Vi utför också ögonlocksoperation i privat regi. Läs mer om problem med ögonlock vi kan åtgärda. Kontakta oss eller boka en undersökning online för att få mer information.

Karlstad Privat Ögonsjukvård
Karlstad Privat Ögonsjukvård

Boka ögonläkare

Boka privat ögonläkare i Karlstad

Eller ring 054-15 75 80 så bokar vi en tid som passar dig!

Kontakt

Memira Karlstad

Besöksadress

Fredsgatan 3B
652 25 Karlstad

Telefonnummer

054-15 75 80

E-postadress

klinik.karlstad.ehc@memira.se

Klinikansvarig

Benita Kvaldén

Boka privat ögonläkartid i Karlstad

Boka privat ögonläkartid i Karlstad. Vi ställer diagnos och åtgärdar de flesta ögonproblem och ögonsjukdomar samt utför operationer av grå starr med kort väntetid.

Besöket kostar 1590kr

Så går undersökningen till:

1

Vi mäter ditt synfel

Någon av våra specialutbildade optiker mäter ditt synfel och gör en mängd andra mätningar som är speciella för synkorrigerande kirurgi. Ingen av dessa mätningar gör ont.

2

Vi kartlägger ditt öga

Vi mäter hornhinnans tjocklek och ytans jämnhet för att kunna bedöma vilken metod som skulle passa dig bäst.

2

Vi tittar på resultatet

Om allt ser bra ut, får du information inför behandlingen och vi bokar in tid för ytterligare undersökning av läkare samt för operation.

Om Memira i Karlstad

Memiras klinik i Karlstad ligger på Fredsgatan 3B. Ålderssynthet behandlas med en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få en bättre syn utan glasögon och kontaktlinser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Hitta till Memira Karlstad

Från Centralstationen
Parallellt med centralstationen går Hamngatan. Gå ett kvarter till vänster så finner du Fredsgatan. Vi finns mitt emot Skatteverket/kronofogdens kontor på Fredsgatan 3B.

Från Busstationen
Gå längs Drottninggatan två kvarter tills du kommer till Fredsgatan. Ca 25 meter in på gatan ligger ingången till Fredsgatan 3B.

Gåendes från centrum
Följ Drottninggatan förbi Filmstaden och McDonalds. När du passerat McDonalds ligger vi snett över gatan, med trappuppgång bredvid en SUSHI-restaurang.