Just nu – Undersökning från 99kr – Boka en tid nu!


Våra kunder

Läs mer om våra kunder

Hitta kundreferens

Yvonne Brokvist

Yvonne hade sedan 80-talet använt både glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling. Läs om hur hennes ögonlaserbehandling har lett till ett friare liv!

Lamar Mahmuzic

Lamar upplevde problem med både glasögon och kontaktlinser i sitt arbete som DJ. Han bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling på Memira. Ta del av hans upplevelse och hör honom berätta om hur ögonlaser förändrade hans vardag.

Tomas Persson Nordahl

Som cross- och enduroförare beskriver Tomas att det fanns många utmaningar som han med synfel stod inför. En god syn är väldigt viktig när man kör, samtidigt som varken glasögon eller kontaktlinser är optimala korrigeringsalternativ i denna miljö. Så vad gjorde Tomas? Jo, en ögonlaserbehandling!

Linda Maaseide

– Jag ville helt enkelt ha det som förut! Att se bra, utan att förlita mig på hjälpmedel. När jag märkte att jag började se dåligt var valet därför enkelt, säger Linda Maaseide.

Antonia Johnson

Antonia Johnson, kanske mer känd som Anty, har korrigerat sitt synfel med en ögonlaserbehandling. Hör henne berätta!

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell är 56 år och arbetar på bank. Han har en väldigt aktiv fritid och gillar racketsport, löpning, simning och cykling. Men framför allt tillbringar han mycket tid med sitt stora fritidsintresse: segling.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll är TV-programledare och småbarnsfar. Han har aldrig varit riktigt god vän med sina kontaktlinser, och att använda glasögon blev en utmaning i förhållandet till sina barn som han vill leka, busa, samt ha en djup kontakt med.

Sven Fornling

Sven Fornling är världsmästare i boxning. Han upplevde att kontaktlinserna var ett problem vid utövandet av den sport han brinner för. Lösningen för Svens problem blev en ögonlaserbehandling hos Memira!