Våra kunder

Läs mer om våra kunder

Hitta kundreferens

Yasser Mostofi

Immiga och blöta glasögon var nästan vardag för Yasser innan han bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling. Läs om Yassers resa till ett liv utan glasögon.

Tea Tistrand

Besvikelsen var stor när Tea fick nej till en synkorrigerande operation 2012. Åtta år senare var det likväl aktuellt med ett linsbyte – läs om Teas livsförändring och hur livet blivit enklare utan glasögon!

Yvonne Brokvist

Yvonne hade sedan 80-talet använt både glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling. Läs om hur hennes ögonlaserbehandling har lett till ett friare liv!

Lamar Mahmuzic

Lamar upplevde problem med både glasögon och kontaktlinser i sitt arbete som DJ. Han bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling på Memira. Ta del av hans upplevelse och hör honom berätta om hur ögonlaser förändrade hans vardag.

Tomas Persson Nordahl

Som cross- och enduroförare beskriver Tomas att det fanns många utmaningar som han med synfel stod inför. En god syn är väldigt viktig när man kör, samtidigt som varken glasögon eller kontaktlinser är optimala korrigeringsalternativ i denna miljö. Så vad gjorde Tomas? Jo, en ögonlaserbehandling!

Linda Maaseide

– Jag ville helt enkelt ha det som förut! Att se bra, utan att förlita mig på hjälpmedel. När jag märkte att jag började se dåligt var valet därför enkelt, säger Linda Maaseide.

Antonia Johnson

Antonia Johnson, kanske mer känd som Anty, har korrigerat sitt synfel med en ögonlaserbehandling. Hör henne berätta!

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell är 56 år och arbetar på bank. Han har en väldigt aktiv fritid och gillar racketsport, löpning, simning och cykling. Men framför allt tillbringar han mycket tid med sitt stora fritidsintresse: segling.

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen