Ögonmottagning för ögonsjukdomar och ögonbesvär

Privat ögonmottagning hos Memira Karlstad:

Vår ögonmottagning i Karlstad drivs privat. Då Karlstad är en privat klinik innebär detta att du själv står för kostnaden av undersökning. Memira Karlstad erbjuder mottagningsbesök hos ögonläkare för alla sorters ögonsjukdomar och besvär, samt gråstarrsoperationer med kort väntetid. Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan den eventuellt täcka kostnaden så stäm av detta med ditt försäkringsbolag före ditt besök.

Vi har flyttat ut vår verksamhet för remitterad vård via din Region till vårt systerbolag Bergman Clinics. Ögonmottagningar finns i Stockholm, Uppsala, Jönköping, Tranås och Malmö. Bergman Clinics tar emot patienter med alla vanligt förekommande ögonsjukdomar och ögonbesvär, som till exempel katarakt (grå starr), torra ögon, ögoninflammationer, glaskroppsavlossning, glaukom, åldersförändringar i gula fläcken, med mera. Bergman Clinics erbjuder också ögonbottenfotografering för dig som är diabetiker.

Sök vård på vår privata ögonmottagning i Karlstad

På vår klinik i Karlstad erbjuder vi mottagningsbesök hos ögonläkare och gråstarrsoperationer med kort väntetid. Det sker i privat regi och du står själv för hela kostnaden. Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan den täcka kostnaden, fråga ditt försäkringsbolag.

Kontakta Karlstad

Fredsgatan 3B
652 25 Karlstad

Klinikens sida: Ögonläkare
Telefon: 054-151860
E-post: klinik.karlstad.ehc@memira.se

Sök vård på vår privata mottagning i Luleå (tillfälligt stängd)

På vår klinik i Luleå erbjuder vi mottagningsbesök hos ögonläkare och gråstarrsoperationer med kort väntetid. Det sker i privat regi och du står själv för hela kostnaden. Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan den täcka kostnaden, fråga ditt försäkringsbolag.

Kontakta Luleå

Kungsgatan 29
972 41 Luleå

Klinikens sida: Ögonläkare
Telefon: 0920-22 23 23
E-post: klinik.lulea.ehc@memira.se