Just nu – Undersökning från 99kr – Boka en tid nu!

Memira Eyecenter Luleå

På Memira i Luleå korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (bryningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Luleå finns vi på Kungsgatan 29.

Memira Luleå fasad
Memira Luleås reception
Memira Luleås väntrum

Memira Eyecenters ögonklinik i Luleå ligger på Kungsgatan som är en tvärgata till vår gågata, Storgatan. Om du befinner dig på Storgatan hittar du oss genom att svänga upp på Kungsgatan vid gamla Posten-huset. Vi finns på vänster sida mittemot de tre höghusen! Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Med bil: När du kommer in mot city efter Bodenvägen svänger du vänster vid trafikljusen upp på Gammelstadsvägen. Vid nästa trafikljus tar du höger upp på Kungsgatan. Kör cirka 300m så ser du kliniken på höger sida.

Med tåg: Om du kommer med tåg går du upp och till höger längs Prästgatan för att sedan svänga vänster på Skeppsbrogatan. När du kommer upp till Kungsgatan ser du kliniken på höger sida mittemot de tre höghusen.

Med buss: Kommer du med buss går du upp till vänster längs Skeppsbrogatan. När du kommer upp på Kungsgatan ser du kliniken på höger sida mittemot de tre höghusen.

Kontakt

Memira Luleå

Kungsgatan 29 972 41 Luleå

0920-22 23 23

Öppettider

Måndag08:00 – 16:30
Tisdag08:00 – 16:30
Onsdag08:00 – 16:30
Torsdag08:00 – 16:30
Fredag08:00 – 15:00