Mats Dahl

Mats kände att han behövde progressiva glasögon och fick hos optikern konstaterat att han hade grå starr. Efter att ha varit på Memiras ögonmottagning bokades en tid för operation. Mats valde att uppgradera från standardlins till multifokala linser och slipper idag sina läsglasögon. Läs om Mats operation hos Memira.

Mats om sin operation

Jag kände att jag behövde progressiva glasögon och gick till en optiker. Optikern hittade grå starr vid undersökningen så jag sökte mig själv vidare till Memira. Jag har bekanta som varit mycket nöjda där. Jag fick träffa optiker och ögonläkare på Memirakliniken, de var mycket bra. Jag fick välja mellan standardlinser och mer avancerade, multifokala linser som skulle ta bort eller minska glasögonbehovet.
Jag valde att satsa på mig själv för att slippa glasögon och fick göra en extra undersökning för ta reda på exakt vilka linser som skulle passa mig. Operera ögonen är förstås väldigt speciellt och jag var lite ”nojjig”; tänk om jag har otur och något går fel? När jag kom till kliniken på morgonen fick jag lugnande medel, det vare skönt. Operationen gick otroligt fort och jag kände absolut ingenting, varken under eller efter operationen. Två timmar efter operationen kunde jag läsa SMS på mobilen utan glasögon, det var helt magiskt. Alla mina 25 läsglasögon som låg runt om i lägenheten kunde jag samla ihop, dem behöver jag inte längre.

Mats Dahl

Arbete:
Pensionär

Synfel:
grå starr

Behandlingsmetod:
Ögonsjukvård

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Två timmar efter operationen kunde jag läsa SMS på mobilen utan glasögon, det var helt magiskt.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Nils Bruhner

Nils Bruhner

Pensionär

Nils upplevde att han blev bländad av bilar och gick till Memira. Han hade fått grå starr och gjorde en gråstarrsoperation.

Synfel: grå starr
Behandlingsmetod: Ögonsjukvård