Linn Ek

Arbete:

Poddare

Synfel:

Närsynthet

Behandlingsmetod:

Ögonlaser

Linn Eks ögonlaser hos Memira

Linn Ek, känd från podcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt sitt synfel. Trots sin närsynthet hade hon inte alltid på sig sina glasögon vilket ledde till spänningshuvudvärk som blev värre och värre. Linn bestämde sig till slut för att göra en operation.

Se Linn Ek berätta om sin ögonlaser:

Jag ångrar att jag inte gjort det tidigare. Det har förändrat mitt liv otroligt mycket!

Linn Ek

Huvudvärken började spöka allt mer

Steget till att göra en ögonlaser grundades i den huvudvärk Linn börjat få av sitt synfel i kombination med att hon inte använde sina glasögon. Spänningshuvudvärken trappades upp och dagar med huvudvärk blev till månader och månader blev till år. Spänningshuvudvärken blev till slut ett hinder för Linn, både i privatlivet och yrkeslivet.

Operationen

På operationsdagen var Linn både nervös och lite rädd. Men hon blev väl omhändertagen på kliniken i Hagastaden i Stockholm och alla rädslor försvann. Operationen gick snabbt och Linn kände varken smärta eller obehag.

Efter ögonlaseroperationen

Tack vare ögonlaseroperationen ser idag Linn utan glasögon och linser. Redan fem timmar efter operationen såg Linn bra och det som tidigare varit suddiga figurer var nu tydliga skapelser.

Är du nöjd med resultatet?
-Jag är supernöjd med resultatet efter min ögonlaser. Det har nu gått tre månader sedan jag gjorde min operation och jag ser så bra som det går att se enligt min optiker. Jag ser tipptopp.

Rekommenderar du andra till att göra en ögonlaser?
-Jag rekommenderar det verkligen!

Våra kunder

Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser
My Fredblad

My Fredblad

Skorstensfejare/Kringelsotare

Idag är My uppe på taken igen och ser bättre än någonsin! Läs hennes resa till ett lins och glasögonfritt liv hos oss på Memira.

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser