Hur håller man sitt nyårslöfte?

Har du varit på ett gym i januari vet du hur många av oss som ger nyårslöften om ett sundare liv. Har du varit på ett gym i februari vet du också hur många som har svårt att hålla sina nyårslöften. De vanligaste nyårslöftena är att börja träna, sluta röka, gå ner i vikt eller att läsa fler böcker. I en studie gjord vid Stockholm universitet anger var femte kvinna och var åttonde man att de avger nyårslöften

Enligt en tidigare studie håller 71% fortfarande sina nyårslöften efter fyra veckor. Efter ett halvår har andelen fallit till under hälften. Det sägs att det tar 66 dagrar att ändra en vana, så håller man ut så länge är chansen god att förändringen blir varaktig.

Ett nyårslöfte som du kan hålla

Ett enklare sätt att lova sig själv att göra något åt sin dåliga syn. Resultatet av en synkorrigerande operation håller garanterat. Memira har en garanti på fem år.

Hur länge håller resultatet av synkorrigerande ögonoperationer?

Ögonlaser korrigerar synfelet vid tidpunkten för operationen. Har man säkerställt att synen är stabil är risken liten att nytt synfel uppstår. Men den dag kring 50-års åldern då du blir ålderssynt kommer inte ögonlasern att hjälpa dig, du kommer ändå behöva läsglasögon. Ålderssynthet kan korrigeras med ett linsbyte och eftersom linsen, vars förändring orsakar ålderssyntheten är utbytt kan inte ett nytt synfel uppstå. På så sätt blir din synkorrigerande operation ett nyårslöfte som du garanterat kan hålla.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar