5 saker att se fram
emot efter en ögonlaseroperation

Vi har frågat våra kunder vad den största förändringen är i deras liv efter att de gjort en ögonlaseroperation, och här är några av de vanligaste svaren vi fått.

1) Att kunna se när man badar. Glasögon är krångligt att använda när man badar, och kontaktlinserna torkar lätt ut. Efter ögonlaser kan man njuta av att bada bubbelbad, ta en simtur i simhallen eller i havet.

2) Att inte behöva bekymra sig för om att matcha outfit med glasögonen.

3) Även om bioskärmen är stor så tycker många att de äntligen kan sitta längst bak i biosalongen, och faktiskt se bioduken klart och tydligt.

4) Den här punkten säger lite sig själv. Efter ögonlaser kan man gå ut i regnet utan att irritera sig på blöta och immiga glasögon.

5) Något som är krångligt med synfel är att vakna och inte kunna se förrän man hittat glasögonen eller fått i linserna. Att gå upp mitt i natten för att barnen skriker eller gå på toaletten blir en prövning eftersom man måste famla efter glasögonen i mörkret. Efter ögonlaser vaknar man upp och ser faktiskt siffrorna på väckarklockan eller i mobilen.

Är du också trött på glasögon som immar eller blir fettiga under dagen? Eller har du kanske problem med dina linser som blir torra och är svåra att få i rätt? Då ska du kanske överväga en ögonlaseroperation. Med ögonlaser kan vi korrigera närsynthet, översynthet och astigmatism. Vi rekommenderar den här operationsmetoden till personer mellan 18 och 45 år som inte fått ålderssynthet.

Du är välkommen att ringa till oss på 08-518 588 18 för att boka en kostnadsfri undersökning och höra mer om ögonlaser. Du kan också boka tid här.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar