Nyhet!

Träffa Memira-optiker, där det passar dig!

Få reda på om du kan göra ögonlaser eller linsbyte, var du än är

4.3
Stjärnor på Trustpilot
+30
Års erfarenhet
+500.000
Operationer

Nyhet! Undersökning i din mobil

Att besöka en klinik personligen är inte alltid enkelt. Du kanske har fullt upp på jobbet eller bor för långt ifrån oss. Nu har vi en spännande lösning för dig som ändå undrar över om ögonlaser eller linsbyte skulle kunna vara något för dig! Vi erbjuder nu en första undersökning, bekvämt i din mobil, var än du befinner dig.

Mina Sidor - Garden

Genom ett videosamtal på ca 20 minuter träffar du en specialutbildad optiker som gör en grundläggande undersökning och ger dig ett första svar på om du kan göra ögonlaser eller linsbyte. Om allt ser bra ut bokas mätningar samt en operationstid in på en av våra kliniker. Just mätningarna är en liten del av helheten för att se om en synkorrigering är möjlig för dig. Därför kan vi redan på en undersökning i din mobil ge dig ett svar på om det är möjligt.

På en undersökning i din mobil får du:

1. Undersökning i din mobil

2. Mätningar på klinik

3. Operation

4. Efterkontroll

Vanliga frågor kring undersökning i din mobil:

Vi har valt, och rekommenderar, Memira!

Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Samuel Fröler

Samuel Fröler

Skådespelare

Samuel Fröler hade länge kämpat med flera par glasögon innan han gjorde ett linsbyte hos Memira. Äntligen kan han läsa manus och se publiken utan glasögon.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Josefine Swärm

Josefine Swärm

Löpcoach & influencer

Josefine Swärm – löpcoach & influencer Josefine har alltid sett dåligt på långt håll. Det har begränsat henne både i vardagen och i hennes yrke som löpcoach och influencer. Därför…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: LASEK