Josefine Olsson

Influencern Josefine Olsson krånglade med sina linser under flera år innan hon tog steget och bokade en undersökning. Hon fick först nej till ögonlaser eftersom hennes syn inte var stabil, men ett år senare blev hon godkänd. Hon kunde inte vara mer lycklig över resultatet efter sin ögonlaseroperation.

Josefine Olsson berättar om sin resa till ett liv utan glasögon och linser:

Josefine Olsson

Arbete:
Influencer

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Ålder vid operation:
26 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kan inte vara mer nöjd med resultatet. Topp bästa jag gjort i mitt liv.

Josefine Olsson om livet innan ögonlaser

Josefine Olsson jobbar med sina sociala medier, mest Instagram, TikTok och lite Snapchat. Där delar hon sin vardag och gör en hel del matvideos. För många år sedan började hon känna av att synen blev sämre på långt håll eftersom det blev allt svårare att se vad som faktiskt stod på tavlan i skolan. Hon fick då börja använda glasögon och linser.

2021 tog Josefine tag i det eviga krånglet och bokade en undersökning hos Memira i Uppsala. Efter undersökningen fick hon reda på att hennes syn inte var tillräckligt stabil och att hon behövde avvakta med ögonlaser minst ett år. Det var en stor besvikelse eftersom hon var inställd på att äntligen slippa linserna. Ett år senare i slutet av 2022 gick Josefine på en till undersökning och fick äntligen ett OK på att göra ögonlaser med metoden FS-Lasik, hon kunde inte varit mer lycklig.

I sitt jobb sitter Josefine framför datorn och ibland kunde hon strunta i både glasögon och linser vilket ledde till en del huvudvärk. Träning är också en stor del av hennes liv och det var krångligt eftersom linserna blev torra och skavde.


Josefine Olsson om sin ögonlaser

Efter undersökningen i slutet av 2022 bokade Josefine in en operationstid i början av 2023. Hon såg fram emot att äntligen slippa linserna.

Väl på operationsdagen blev hon mottagen av klinikpersonalen som gick igenom papper och hur hon skulle förhålla sig efter operationen. Hon kände sig väl omhändertagen och trygg. Operationen gick snabbt och smidigt, det gjorde inte ont men hon kände tryck över ögonen som kändes lite obehagligt några sekunder.

När hon var klar med operationen blev hon hämtad av sin mamma. De tre första timmarna efter gjorde ont och ögonen sved, men när det gått nästan exakt tre timmar släppte smärtan, precis som Memira förklarat. Efter det har Josefine inte kännt något annat än tacksamhet och att hon är så nöjd.

Tiden efter var fantastisk, Josefine vaknade upp och trodde att hon hade linserna i innan hon kom på att hon faktiskt ser såhär nu.

-När jag vaknade upp trodde jag att jag hade linserna i. För det har tyvärr hänt att det blivit så. Nu ser jag så bra, nästan för bra, berättar Josefine skrattandes.

Livet har förändrats en hel del efter ögonlasern, även om det snabbt glöms bort hur livet faktiskt var innan. Nu kan Josefine träna utan hinder, hon slipper huvudvärk och alla problemen hon upplevde innan är bortblåsta. Josefine skulle verkligen rekommendera ögonlaser till varenda en som funderar på att operera sig.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Vill du slippa glasögon och kontaktlinser?

Se dina möjligheter! Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Emelie Wigert

Emelie Wigert

Fotograf & Content Creator

Emelie kämpade med glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra ögonlaser. Nu har hon ett friare liv och kan göra allt hon älskar utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK