Just nu! Undersökning från 99kr – Boka nu.


Våra kunder

Läs mer om våra kunder

Hitta kundreferens

Linda Maaseide

– Jag ville helt enkelt ha det som förut! Att se bra, utan att förlita mig på hjälpmedel. När jag märkte att jag började se dåligt var valet därför enkelt, säger Linda Maaseide.

Antonia Johnson

Antonia Johnson, kanske mer känd som Anty, har korrigerat sitt synfel med en ögonlaserbehandling. Hör henne berätta!

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Christer Faith-Ell

Christer Faith-Ell är 56 år och arbetar på bank. Han har en väldigt aktiv fritid och gillar racketsport, löpning, simning och cykling. Men framför allt tillbringar han mycket tid med sitt stora fritidsintresse: segling.

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll är TV-programledare och småbarnsfar. Han har aldrig varit riktigt god vän med sina kontaktlinser, och att använda glasögon blev en utmaning i förhållandet till sina barn som han vill leka, busa, samt ha en djup kontakt med.

Sven Fornling

Sven Fornling är världsmästare i boxning. Han upplevde att kontaktlinserna var ett problem vid utövandet av den sport han brinner för. Lösningen för Svens problem blev en ögonlaserbehandling hos Memira!

Emilie Blom

Emilie är en aktiv tjej. Hon tillbringar många timmar på gymmet och även många timmar på vägen i sitt jobb som säljare. Att slippa linser visade sig vara en större befrielse än hon hade förväntat sig!

Cajsa Persson

Cajsa gjorde en ögonlaser hos Memira när hon var 18 år. Idag är hon golfproffs och reser till alla världens hörn för att spela golf. I videon berättar hon hur en ögonlaserbehandling påverkade hennes golfspel. Nu kan du också ställa frågor till Cajsa om hennes upplevelse av ögonlaser i kommentarfältet nedan!

Dewin Nguyen

När Dewin skulle göra sitt livs resa och besöka massor av länder, kände han att det var dags att släppa glasögon och linser.