Kampanj! Undersökning endast 99 kr (ord. 450 kr). Boka idag!
Kundcenter

Hitta kundreferens

Emilie Blom

Emilie är en aktiv tjej. Hon tillbringar många timmar på gymmet och även många timmar på vägen i sitt jobb som säljare. Att slippa linser visade sig vara en större befrielse än hon hade förväntat sig!

Cajsa Persson

Cajsa gjorde en ögonlaser hos Memira när hon var 18 år. Idag är hon golfproffs och reser till alla världens hörn för att spela golf. I videon berättar hon hur en ögonlaserbehandling påverkade hennes golfspel. Nu kan du också ställa frågor till Cajsa om hennes upplevelse av ögonlaser i kommentarfältet nedan!

Dewin Nguyen

När Dewin skulle göra sitt livs resa och besöka massor av länder, kände han att det var dags att släppa glasögon och linser.

Rebecca Myrvold

Många förknippar grå starr med stigande ålder efter 50-års åldern, men så är inte fallet för alla. I augusti 2018 gjorde Rebecca, 24 år, en linsbytesoperation (RLE) eftersom hon föddes med grå starr. Rebecca berättar om att växa upp med grå starr och sitt resultat av linsbytesoperationen.

Tina Thörner

Kartläsaren Tina Thörner har gjort ett linsbyte hos Memira. Följ med henne före, efter och till och med ända in i operationssalen!

Sven-Åke Lund

Idag kan Sven-Åke Lund köra bil, läsa en bok utan långa armar, se på TV, läsa en meny och utföra sina arbetsgifter via datorn – utan glasögon och utan problem. Han har nämligen gjort ett linsbyte för att korrigera sin ålderssynthet.

Pia Clerté

Pia Clerté är dynamisk sportskytt och tävlar på elitnivå. Hon har haft glasögon sedan tioårsåldern, och när hon även drabbades av ålderssynthet förvärrades hennes närsynthet, vilket gjorde att hon fick svårare med sportskyttet.

Louise Haldbo Balslev

Louise är en passionerad seglare och eftersom glasögon och linser passar dåligt ihop med det blå vattnet beslutade hon sig för att göra ögonlaser. Ett beslut som hon inte ångrat en sekund.

Klaus Mörk Andersen

Klaus åldersynthet gjorde att han hela tiden måste växla mellan att ha läsglasögon och ta av dem när han skulle växla mellan att se på nära och längre håll. Därför uppsökte han Memira för att få ett linsbyte. Men linsbytet var faktiskt inte Klaus första synkorrigerande operation.