Är du vår nästa Memira-ambassadör?

Tycker du att fler borde veta hur det är att leva livet utan glasögon och linser? Då kanske du är den vi söker!

Som Memira-ambassadör är du ansiktet utåt för företaget.  Du kommer främst att synas på vår hemsida där du berättar med egna ord om livet innan din synkorrigerande operation, din upplevelse hos Memira och hur livet är utan glasögon och linser. Du kan också få möjlighet att vara med i våra reklamfilmer, vara med på mässor eller göra en kortare inspelning som vi använder i våra sociala medier. Du bestämmer själv hur mycket du vill engagera dig!

Krav

  • varit kund hos Memira
  • vill dela med dig om din positiva upplevelse till andra i ett större forum
  • är mellan 18 till 100 år ung

För att anmäla ditt intresse kan du skicka e-post till marketing@memira.se.

Berätta gärna lite om dig själv, din upplevelse och om hur vardagen/fritiden/jobbet förändrats efter ögonlaser eller linsbyte. Skriv gärna också när, och på vilken klinik, du har genomgått din synkorrigering. Ju mer du berättar, desto bättre bild kan vi få över hur du kan platsa i våra marknadsföringskoncept*. Glöm inte att ange ”Ambassadör” i ämnesraden.

*) Vi reserverar oss för ett begränsat antal platser.

Peter Sahlberg surfar

Peter Sahlberg – Surfare och entreprenör

”Nu nästan ett år efter operationen har jag svårt att ens komma ihåg alla års fibblande med torra eller sandiga och ännu värre borttappade linser och glömda glasögon. En sån magisk frihet – den enda jag ångrar är att jag inte gjorde operationen tidigare!”

Läs mer om Peters upplevelse av Memira

Clara Lidström – Bloggare

Clara är bloggare och haft glasögon halva livet . I trettioårspresent till sig själv gjorde hon en ögonlaserbehandling.

Annelie Pompe – äventyrare

Annelie Pompe som är världsmästarinna i fridykning gjorde sin ögonlaserbehandling på Memira. Se filmen där hon testar att öppna ögonen för första gången under vatten utan att vara orolig linserna ska trilla ur.

Roger Jönsson – MC-åkare

Visst – det går att åka motorcykel med glasögon. Men jag blev så less på glasögon av, hjälm på, glasögon på och glasögon av, hjälm av, glasögon på…

Joel Moya – Blivande MMA-proffs

Joel Moya, 24 år, jobbar heltid som elektriker och använder nästan all sin fritid till att träna MMA fightning. Passionen för MMA började när en av hans kompisar fick med honom.

Cajsa Persson – Proffsgolfare

Cajsa gjorde en ögonlaser hos Memira när hon var 18 år. Idag är hon golfproffs och reser till alla världens hörn för att spela golf. I videon berättar hon hur en ögonlaserbehandling påverkade hennes golfspel.