Trustpilot

På Memira strävar vi efter att ständigt förbättra oss och vi värdesätter därför våra kunders åsikter högt. Det finns ingen som bättre än våra kunder kan berätta om kvaliteten på vårt arbete, därför har vi valt att använda Trustpilot som hjälper kunder att hitta och dela omdömen om företag.

Kundernas omdömen är kärnan i Trustpilots koncept. Varje enskilt omdöme hjälper andra konsumenter att ta säkra beslut innan de handlar. Alla kan skriva ett omdöme på Trustpilot och alla omdömen är offentligt tillgängliga. Recensioner på Trustpilot är inte på något sätt köpta eller skrivna på uppdrag av Memira. Det är våra kunders subjektiva upplevelse av Memira. Vi tror att denna typ av öppenhet hjälper oss förbättra vårt arbete och säkerställa långvariga kundrelationer.

Vad är din erfarenhet av Memira?

Dela din erfarenhet av Memira med andra och potentiellt nya kunder. Din åsikt är viktig och kan bidra till att hjälpa andra att fatta rätt beslut. Du kan förse oss med upptill 5 stjärnor.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan ringa oss på 08-517 588 18 eller maila oss på kundservice.sverige@memira.se.

Lämna ditt omdöme!

Fråga oss

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18