Kampanj! Undersökning endast 99 kr (ord. 450 kr). Boka idag!
Kundcenter

Memira Eyecenter Växjö

På Memira i Växjö korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte( RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Växjö finns vi på Västra Esplanaden 9A.

ögonlaser växjö

Memira klinik i Växjö finns i Dockanhuset på Västra Esplanaden. Vi finns inom promenadavstånd från centralstationen, nära till centrala trafikleder och här finns gott om parkeringsplatser. Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Vägbeskrivning i Google maps Hitta hit

Om du kommer med buss/tåg:

Gå rakt ut från stationshuset och ta övergångsstället till Klostergatan. Ta vänster vid andra tvärgatan (vid Ur & Penn) så att du kommer ut på Storgatan och följ denna hela vägen till McDonalds. Där svänger du höger ut på Västra Esplanaden. Till vänster strax efter biblioteket, i det s.k. Dockanhuset, hittar du oss på andra våningen. Ta trappuppgången till höger om Växjö fria Gymnasium.

Om du kommer med bil:

Följ skyltning mot Växjö centrum. Vi ligger granne med både biblioteket och Konserthuset så det är enkelt att parkera på någon av de stora närliggande parkeringarna, t ex. vid Teatertorget eller i parkeringshuset i Tegnérgallerian. Parkeringsplatser finns även strax utanför men observera att vissa av dem är begränsade till 10 min.