Memira Växjö

På Memira i Växjö korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL). Läs mer om vår Trygghetsgaranti. Memira finns på 60 orter i Skandinavien och i Växjö finns vi på Västra Esplanaden 9A.

Memira klinik i Växjö finns i Dockanhuset på Västra Esplanaden. Vi finns inom promenadavstånd från centralstationen, nära till centrala trafikleder och här finns gott om parkeringsplatser. Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Om du kommer med buss/tåg:

Gå rakt ut från stationshuset och ta övergångsstället till Klostergatan. Ta vänster vid andra tvärgatan (vid Ur & Penn) så att du kommer ut på Storgatan och följ denna hela vägen till Condeco. Där svänger du höger ut på Västra Esplanaden. Till vänster strax efter biblioteket, i det s.k. Dockanhuset, hittar du oss på andra våningen.

Om du kommer med bil:

Följ skyltning mot Växjö centrum. Vi ligger granne med både biblioteket och Konserthuset och i samma byggnad som vår klinik finns ett parkeringsgarage med infart från Västra Esplanaden. Det är också enkelt att parkera på någon av de stora närliggande parkeringarna, t ex. vid Teatertorget eller i parkeringshuset i Tegnérgallerian. Parkeringsplatser finns även strax utanför men observera att vissa av dem är begränsade till 10 min.

Kontakt

Memira Växjö

Besöksadress

Västra Esplanaden 9A
352 31 Växjö

Telefonnummer

0470-50 01 91

E-postadress

klinik.vaxjo@memira.se

Klinikansvarig

Marie Bohlin

Öppettider

Måndag – Torsdag08:00 – 12:00
13:00 – 17:00
Fredag08:00 – 12:00
13:00 – 15:00
LördagStängt
SöndagStängt