Passa på! Undersökning 10 kr (ord. 450 kr). Boka idag!
Kundcenter

Memira Eyecenter Sundsvall

På Memira i Sundsvall korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte( RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Sundsvall finns vi på  Fredsgatan 5.

På Memira Eyecenter i Sundsvall är det alltid full fart. Om det fortsätter i den här takten kan vi troligtvis säga att Sundsvall är den mest klarsynta staden. Hos oss kan du behandla synfel som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du slippa glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vägbeskrivning i Google maps Hitta hit

Från Centralstationen

Gå vänster från stationshuset. Gå under Parkgatan och följ därefter Köpmangatan tills du kommer till Nytorget. Du har då kommit till en parkering. Sväng vänster in på Fredsgatan och passera järnvägen. Efter ytterligare ett kvarter är du hos oss.

Om du kommer med bil

Vare sig du kommer från söder eller norr på E4, sväng in på Köpmangatan. Kommer du från E14 så passerar du Fredsgatan. Du parkerar enklast på parkeringsplatsen vid Köpmangatan /Fredsgatan.