Just nu! Undersökning 10 kr. Boka nu!
Kundcenter

Memira ögonklinik Stockholm Globen

På Memira i Stockholm korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (bryningsfel) och åldersynthet med ögonlaser, linsbyte( RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Stockholm finns vi på Vasagatan, i Täby centrum och Globen.

Synkorrigerande operationer

Vår ögonklinik i Globen hittar du i fräscha lokaler i högst upp ovanför Globens shopping. Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du slippa glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Ögonmottagning – specialiserad ögonsjukvård

Förutom de synkorrigerande operationerna (som betalas privat enligt våra prislistor) har vi på vår ögonklinik i Globen också en ögonmottagning där vi erbjuder specialiserad ögonsjukvård på uppdrag av Stockholms läns landsting. Du som patient har genom vårdval Stockholm möjlighet att välja oss som vårdgivare för ögonsjukvård. Patientavgiften för behandlingar inom uppdraget är enligt landstingets taxa; 350 kr för specialistläkarbesök, och 150 kr om du kommer via remiss från läkare på vårdcentral/husläkarmottagning. Självklart gäller även högkostnadsskyddet.
Läs mer om vår ögonmottagning i Globen >>

Kontakta ögonmottagningen

Telefon: 020-80 20 40
E-post: globen.ogonmottagning@memira.se

Vägbeskrivning i Google maps Hitta hit

Med tunnelbana

Om du ska besöka oss på Globen kan du ta Tvärbanan mot Liljeholmen eller gröna linjen, nummer 19 med tunnelbanan mot Hagsätra. Sitt långt bak i vagnen så det nära till rätt utgång när du går av vid hållplats Globen. Sedan går du mot Globen shopping och över en gångbro. Gå igenom första ingången och fortsätter rakt fram tills du är framme vid H&M som ligger på Arenavägen 61.

Med buss

Med bussen åker du till Gullmarsplan. Sedan är en promenadsträcka på ca 7 min mot Globen shopping. Framme vid Globen tar du huvudentrén och sedan direkt till vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer fram till H&M som ligger på Arenavägen 61.

Med bil

Kommer du med bil finns det garage med gratisparkering i två timmar under affärstider på plan 1,2 och 3. Från parkering går du mot Globen Shopping och sedan till Arenavägen 61.

Vår klinik hittar du på plan 9 i hus 5.