Just nu! Undersökning från 99kr – Boka nu.

Memira Eyecenter Stockholm Globen

Memira Globen Stockholm Arenavägen 61
Memira Globen Stockholm entré
Memira Globen Stockholm reception

Ögonmottagning – specialiserad ögonsjukvård

I Globen har vi en ögonmottagning där vi erbjuder specialiserad ögonsjukvård på uppdrag av Region Stockholm. Du som patient har genom vårdval Stockholm möjlighet att välja oss som vårdgivare för ögonsjukvård. Patientavgiften för behandlingar inom uppdraget är enligt regionens taxa; 350 kr för specialistläkarbesök, och 150 kr om du kommer via remiss från läkare på vårdcentral/husläkarmottagning. Självklart gäller även högkostnadsskyddet.

Med tunnelbana

Om du ska besöka oss på Globen kan du ta Tvärbanan mot Liljeholmen eller gröna linjen, nummer 19 med tunnelbanan mot Hagsätra. Sitt långt bak i vagnen så det nära till rätt utgång när du går av vid hållplats Globen. Sedan går du mot Globen shopping och över en gångbro. Gå igenom första ingången och fortsätter rakt fram tills du är framme vid H&M som ligger på Arenavägen 61, där finns det hissar som tar dig upp till plan 9.

Med buss

Med bussen åker du till Gullmarsplan. Sedan är en promenadsträcka på ca 7 min mot Globen shopping. Framme vid Globen tar du huvudentrén och sedan direkt till vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer fram till H&M som ligger på Arenavägen 61, där finns det hissar som tar dig upp till plan 9.

Med bil

Kommer du med bil finns det garage med gratisparkering i två timmar under affärstider på plan 1,2 och 3. Från parkering går du mot Globen Shopping och sedan till Arenavägen 61, där finns det hissar som tar dig upp till plan 9.

Kontakt

Memira Stockholm Globen

Arenavägen 61
121 77 Johanneshov

020-80 20 40

Verksamhetschef

Anette Gunnerblad

Öppettider

Måndag – Fredag07:30 – 16:30
LördagStängt
SöndagStängt