Memira Jönköping

På Memira i Jönköping korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL). Läs mer om vår Trygghetsgaranti.

Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Memira i Jönköping ligger i nyrenoverade lokaler på Borgmästargränd 1A. Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Gå vänster från stationshuset. Följ Norra Strandgatan österut förbi Elite Stora Hotellet och Sesam parkeringshus. Ta till höger på tvärgatan (Borgmästargränd) efter Sesam. Memiras skyltar finns på fasaden och vi ligger i gatuplan.

Om du kommer med bil:
Närmsta parkering är Sesam. Det finns parkeringsplatser direkt utan för men bara för en timme. Skulle du valt annan parkering på östra centrum, så leta dig ut på gågatan, Östra Storgatan. Gå ner Bormästargränd mellan Lindex och Våran Kåk, mot vättern. Sista huset på höger sida. Memiras skyltar finns på fasaden och vi ligger i gatuplan.

Kontakt

Memira Jönköping

Besöksadress

Borgmästargränd 1 A
55320 Jönköping

Telefonnummer

036-12 54 00

E-postadress

klinik.jonkoping@memira.se

Klinikchef

Nicklas Lidström

Öppettider

Måndag08:30 – 16:30Tisdag08:00 – 16:30Onsdag08:30 – 13:00Torsdag08:30 – 16:30Fredag08:30 – 15:00