Vi firar 2020 med att erbjuda dig en undersökning 20 kr (ord. 450 kr). Boka undersökning nu!
Kundcenter

Memira Eyecenter Jönköping

På Memira i Jönköping korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte( RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Jönköping finns vi på  Borgmästargränd 1A.

Memira Jönköpings fasad
Memira Jönköpings reception
Memira Jönköpings väntrum
Memira Jönköping

Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Memira Eyecenter i Jönköping ligger i nyrenoverade lokaler på Borgmästargränd 1A. Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Hitta till oss Hitta hit

Gå vänster från stationshuset. Följ Norra Strandgatan österut förbi Elite Stora Hotellet och Sesam parkeringshus. Ta till höger på tvärgatan (Borgmästargränd) efter Sesam. Memiras skyltar finns på fasaden och vi ligger i gatuplan.

Om du kommer med bil:
Närmsta parkering är Sesam. Det finns parkeringsplatser direkt utan för men bara för en timme. Skulle du valt annan parkering på östra centrum, så leta dig ut på gågatan, Östra Storgatan. Gå ner Bormästargränd mellan Lindex och Våran Kåk, mot vättern. Sista huset på höger sida. Memiras skyltar finns på fasaden och vi ligger i gatuplan.