Hjälper ögonlaser och linsbyte mot solens starka ljus?

Det är härligt när solen skiner, men det starka ljuset kan blända och upplevas obehaglig, t.ex  när man läser bok eller tidning som reflekterar solljuset direkt mot ansiktet.

Du kan skona ögonen från solens starka ljus genom att bära solglasögon. Om du använder linser har du inga problem med att använda solglasögon men det blir betydligt svårare (och dyrare) om du är en flitig användare av glasögon eller läsglasögon. Vissa använder slipade solglasögon för att komma runt problemet men de är betydligt dyrare än vanliga solglasögon. Alternativet blir att växla mellan läsglasögon och solglasögon eller använda solglasögonen ovanpå glasögonen. Vi har en bättre lösning! Genom att göra en linsbytesoperation så korrigerar du inte bara alla dina synfel, utan du förhindrar dessutom gråstarr i framtiden och det blir betydligt enklare att använda snygga solglasögon som ger skydd mot det starka ljuset.

Ögonlaser kan inte påverka ögats förmåga att skydda sig mot starkt ljus men det kan förenkla ditt liv på soliga dagar. Genom att korrigera ditt synfel med ögonlaser slipper du glasögon och linser och du kan använda solglasögon helt obehindrat.

Enklare vardag

Memira kan hjälpa dig till en enklare vardag. 3 av 4 kan korrigera sitt synfel. Oavsett om du är närsynt, översynt, astigmatiker eller ålderssynt. Ögonlaser tar i genomsnitt 30 sekunder per öga och ett linsbyte 15 minuter. Sedan kan du leva livet! Utan glasögon och linser.

Boka undersökning och ta reda på dina möjligheter till ett friare liv utan glasögon och linser.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar