Så får du råd med ögonlaser eller linsbyte!

Om du har funderat på ögonlaser eller linsbyte så har du säkert även funderat på vad det kommer att kosta. Det finns flera sätt att få ner kostnaden och finansiera din synkorrigering.

Samarbetsavtal?

Memira har samarbetsavtal med flera företag och organisationer i Sverige. Det innebär att anställda på företaget eller medlemmarna i organisationen har  någon typ av förmån hos Memira. Då kan du ta del av ett speciellt erbjudande. Fråga gärna oss om du är osäker vad som gäller för just dig.

Rabatt för studenter och pensionärer

På Memira ger vi 3000 kr i rabatt till studenter och pensionärer för alla linsbyten och ögonlaseroperationer. Det enda som krävs för att ta del av rabatten är att du kan påvisa att du är student  eller pensionär.

Delbetalning från 399 kr/mån eller helt räntefritt!

För att alla som vill ska kunna genomföra en ögonoperation erbjuder Memira delbetalning. Väljer du att delbetala din ögonoperation får du en faktura varje månad från Resurs Bank. Du kan när som helst betala mer eller hela beloppet utan att det kostar något extra.  Vi erbjuder även delbetalning för studenter upp till 77 mån.  Vi har också räntefria alternativ upptill 24 månader.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar