Ge bort dina gamla glasögon

727_vfakampanj

När du gjort din ögonoperation hos Memira sker direkt det fantastiska att du inte längre behöver dina gamla glasögon. Kanske känns det svårt att skiljas från något som är en så stor del av dig, kanske är det bara skönt. Oavsett vill vi gärna ha dina gamla glasögon när du gjort slut med dem.

Vi åker nämligen varje år på en resa arrangerad av välgörenhetsorganisationen Vision for All och tar med oss alla dessa glasögon till något land där flertalet inte själva har möjlighet att betala för glasögon. Vision for All är en liten och engagerad organisation och vi bidrar med glasögonen, vi samlat in, allt arbete med att rengöra och mäta upp dem och slutligen med optiker som på plats gör undersökningar och delar ut glasögon till behövande.

Tänk dig vilken fantastisk förbättring av livskvalitet för den som alltid sett dåligt och plötsligt får möjligheten att se bra. Eller för det barn som inte har möjlighet att hänga med i skolan då det som står på tavlan är suddigt som istället kan jobba på samma sätt som alla andra barn i skolan.

På så sätt blir din ögonoperation hos Memira inte bara ett jättelyft för dig utan för ytterligare en person!

Läs mer i Memirabloggen om våra resor till El Salvador.

 

 

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar