Eye Center of Excellence

Sedan september 2020 ligger Memiras huvudklinik i Stockholm på helt nybyggda Eye Center of Excellence vid Karolinska Sjukhuset i Hagastaden. I byggnaden ryms också Optikerhögskolan, S:t Eriks Ögonsjukhus och många andra verksamheter inom ögonvård och synhälsa.

Memira Eye Center of Excellence

Memira har två stora kliniker på plan 9. En där vi gör ögonlaser, linsbyte och andra synkorrigerande operationer och en där vi erbjuder ögonsjukvård och gråstarroperationer på uppdrag av Region Stockholm. Genom närheten till S:t Eriks Ögonsjukhus kan vi tillsammans erbjuda alla former av ögonsjukvård på allra högsta nivå.

Eye Center of Excellence är en fastighet med hela 25 000 kvadratmeter moderna lokaler i den nya stadsdelen Hagastaden.  Men det är mer än bara en fastighet. Här skapas nu ett centrum för vård, forskning och utveckling inom ögonområdet som stimuleras genom nära samverkan samt närheten till Karolinska Institutet campus Solna, Karolinska universitetssjukhuset och andra aktörer, både offentliga och privata.

Memiras  kliniker har helt ny utrustning i sammanlagt 16 undersökningsrum och fyra operationssalar. Här gör vi alla operationer som vi utför i Stockholmsområdet. En stor grupp specialiserade optiker, ögonläkare, operationssköterskor och patientkoordinatorer tar hand om dig och ger dig ett tryggt besök och vård hos oss.

Om du inte bor i Region Stockholm, är du välkommen till ögonkliniken genom det fria vårdvalet. Vill du göra ögonlaser eller linsbyte är du förstås välkommen var du än bor.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar