Kan du behandla ditt synfel?
Boka förundersökning


Memiras förundersökning ger svar på vilken behandling som passar just ditt synfel. Inför förundersökning behöver vi ha svar på några enkla frågor om ditt synfel. Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du att bli kontaktad av en av våra synrådgivare för tidsbokning.

   
   
 
   

Har du eller har du haft några ögonsjukdomar?


Vad har du för synfel?
Har du bytt styrkor på dina glasögon eller linser de senaste två åren? 
 
 
 

Kan du behandla dig?
Tack !


Tack för att du har anmält ditt intresse för Memiras synkorrigerande behandlingar! Nu är du ett steg närmare ett liv utan glasögon och linser.

En av våra synrådgivare kommer att kontakta dig inom kort. Vi kommer att försöka ringa dig, skulle vi inte lyckas nå dig är du varmt välkommen att ringa oss på 020-61 62 00.


Stäng
 
 
 
 
 

Personlig rådgivning
Kontakta oss gärna med dina frågor. Använd antingen formuläret nedan, ring oss vardagar mellan 8.00 - 20.00 och lördagar mellan 10.00 - 16.00 på 020-61 62 00, eller maila kundcenter@memira.se.

Meddelande


 
 
 
 
 

Tack !


Tack för dina fråga, vi återkommer inom kort med ett svar på dina frågor.


Stäng
 
 

Sundsvall
 

Välkommen till Memira i Sundsvall


På vår ögonklinik i Sundsvall är det alltid full fart. Om det fortsätter i den här takten kan vi troligtvis säga att Sundsvall är den mest klarsynta staden. Hos oss kan du behandla synfel som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få en bättre syn utan glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar
Agneta Söderman
Klinikansvarig

 

Vägbeskrivning


Från Centralstationen: Gå vänster från stationshuset. Gå under Parkgatan och följ därefter Köpmangatan tills du kommer till Nytorget. Du har då kommit till en parkering. Sväng vänster in på Fredsgatan och passera järnvägen. Efter ytterligare ett kvarter är du hos oss.

Om du kommer med bil: Vare sig du kommer från söder eller norr på E4, sväng in på Köpmangatan. Kommer du från E14 så passerar du Fredsgatan. Du parkerar enklast på parkeringsplatsen vid Köpmangatan /Fredsgatan.

 

Kontakta oss


Memira Sundsvall
Fredsgatan 5
852 36 Sundsvall

E-post sundsvall@memira.se
Telefon: 060-15 12 00
Fax: 060-15 12 03