Memiras blogg

Monica Sundberg

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig…
Läs mer

Matts Nylander

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.
Läs mer

Kurt Nilsen

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen…
Läs mer

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou har ett hektiskt liv, och livet med glasögon passar inte riktigt in. Därför valde hon att göra en linsbytesoperation, och kunde inte varit…
Läs mer

Torbjörn ”Tobbe” Carlsson

Torbjörn "Tobbe" Carlsson har både gjort ögonlaser och linsbyte hos Memira i Borås. Det enda han ångrar är att han inte gjort det tidigare.
Läs mer

Ulla Thorstenson

Ulla Thorstenson stora hobby är hundar och hundträning. Glasögon passade inte in i sitt aktiva liv, men efter ett linsbyte slipper hon.
Läs mer

Sandra Celan

Sandra Celan gillade inte att känna sig begränsad av läsglasögon. Hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala och är fri från glasögon.
Läs mer

Johanna Greén

Glasögon passade inte riktigt in i träningsälskaren Johanna Gréens liv. Hon gjorde ett linsbyte och är fri från glasögon och kan träna utan krångel.
Läs mer

Kalle Lane

Kalle Lane hade aldrig behövt glasögon när ålderssynthet slog till. Han fixade problemet med en linsbytesoperation och är så nöjd.
Läs mer