Danyel Couet – Jägare & kock

Som jägare upplevde Danyel många utmaningar när han var ute på jakt. Han fick alltid tänka på att ha med sig glasögon och flera par kontaktlinser då linsen lätt ramlade ut eller försvann upp bakom ögat.

Danyel ledsnade på att strula med kontaktlinser och glasögon och kontaktade istället Memira. Hör honom berätta om sin resa från att vara beroende av glasögon och kontaktlinser till att slippa dem helt och hållet.

Danyel Couet

Arbete:
Jägare & kock

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
47 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Jag ser bättre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv, jag kan inte riktigt förstå det.

Redan dagen efter operationen såg Danyel perfekt och en vecka efter var han ute på sin första jakt. Där kunde han för första gången någonsin endast tänka på jakt och inte på krånglet med glasögon och kontaktlinser.

– Den känslan av att kunna ha 100 % fokus på en sak var helt magisk. Det är så skönt att slippa allt jox med ögonen. Helt plötsligt ser jag bättre än vad jag gjort någonsin i hela mitt liv, visst är det konstigt? Jag kan inte riktigt förstå det faktiskt.

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen