Olivia Alkin

Olivia Alkin

Influcern Olivia kände att det var dags att göra något åt synen efter tolv år med glasögon och linser. Valet blev att göra en ögonlaser, en FS-LASIK hos oss på Memira i Stockholm. Ett val Olivia inte ångrar en sekund att hon gjorde. Idag slipper Oliva krångla med linser varje dag och kan nu lägga pengar på annat som inte heter linser, linsvätska och nya glasögon!

Livet och tankarna innan operationen

24-åriga Olivia är en mångsysslare av rang och älskar att kunna inspirera den yngre generationen genom sina sociala kanaler, främst via TikTok. När Olivia var tolv år blev hon diagnostiserad med närsynthet och astigmatism på höger öga. Synfelet genererade till daglig använding av linser och blev något Olivia behövde tänka på varje dag. Olivia tröttande till slut på att byta linser varje dag och de dyra kostnaderna som medföljde hennes synfel.

Olivia Alkin

Arbete:
Influencer

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
FS-LASIK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
24 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kan inte beskriva känslan att vara utan linser och glasögon. Det är absolut det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv!

Ögonlaser var något Olivia länge tänkt göra, men som aldrig kom till skott efter fördomar om risker och den dyra prisettiketten ögonlaser har. Efter en konsultation hos oss på Memira kände Olivia sig trygg och bestämde sig för att göra en laseroperation.

– Det är verkligen en investering du tjänar på efter bara några år. Dessutom är det fantastiskt att alltid kunna se, hela tiden, dygnet runt, utan att behöva använda linser eller glasögon.

Den stora dagen

Olivia bokade in en tid för operation. Vid operationstillfället var Olivia lite nervös och rädd att det skulle göra ont. En sjuksköterska tog väl hand om Olivia under tiden i väntrummet och fick Olivia att känna sig både lugn, trygg och väl omhändertagen.

– En jättegullig sjuksköterska var tillsammns med mig i väntrummet och gav mig både pepp och en lugnande medicinsk shot inför ingreppet. Hon informerade mig om att Memira aldrig hade haft en patient som blivit blind efter ett ingrepp, det lugnade mig verkligen.

Olivias tid efter operationen

Olivia hade fått information om att det fanns en liten risk för infektion och ljuskänslighet. Redan efter några dagar kände sig Olivia återställd. Hon tyckte inte att operationen gjorde ont och den gick snabbt att göra. Olivia hade besvär med smärta i ögonen efter operationen, som dämpades med bedövningsdroppar. Till kvällen hade Olivias smärta lagt sig.

Idag känner sig Olivia överväldigad över att aldrig behöva använda linser eller glasögon igen. Hennes nya syn menar hon har ökat hennes livskvalité när hon nu både ser knivskarpt och ser världen i starkare färger. Nu kan hon lägga pengar på annat än på linser, linsvätska och glasögon.

-Jag är så himla nöjd och glad. Jag rekommenderar detta till alla som har ett synfel. I längden tror jag att en laseroperation är billigare än de utgifter linser, synundersökningar och glasögon kostar varje år.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 17:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Optiker/Ortoptist i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Redo att boka?
Boka tid för undersökning!