Olivia Alkin

Olivia Alkin

Influencern Olivia Alkin kände att det var dags att göra något åt synen efter tolv år med glasögon och linser. Valet blev att göra en ögonlaser, en FS-LASIK, hos oss på Memira i Hagastaden i Stockholm. Ett val Olivia inte ångrar en sekund att hon gjorde. Idag slipper Oliva krångla med linser varje dag och kan lägga pengar på roligare saker än linser, linsvätska och nya glasögon!

Olivias liv och tankar innan operationen

24-åriga Olivia är en mångsysslare och älskar att kunna inspirera den yngre generationen genom sina sociala kanaler, främst via TikTok. När Olivia var tolv år blev hon diagnostiserad med närsynthet och astigmatism på höger öga och skaffade glasögon och linser. Till slut tröttnade hon på att byta linser varje dag och de dyra kostnaderna som medföljde hennes synfel.

Ögonlaser var något Olivia tänkt göra länge, men kom aldrig till skott eftersom hon gick och funderade över både risker och kostnader. Efter en konsultation hos Memira kände Olivia sig trygg och bestämde sig för att göra en operation.

– Det är verkligen en investering som du tjänar in efter bara några år. Dessutom är det fantastiskt att alltid kunna se hela tiden, dygnet runt, utan att behöva använda linser eller glasögon.

Den stora dagen

Olivia bokade in en tid för operation. Vid operationstillfället var Olivia lite nervös och rädd att det skulle göra ont. En sjuksköterska tog väl hand om Olivia under tiden i väntrummet och fick Olivia att känna sig både lugn, trygg och väl omhändertagen.

– En jättegullig sjuksköterska var tillsammans med mig i väntrummet och gav mig både pepp och ett lugnande medel inför ingreppet.

Olivia Alkin

Arbete:
Influencer

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
FS-LASIK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
24 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kan inte beskriva känslan att vara utan linser och glasögon. Det är absolut det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv!

Tiden efter operationen

Olivia tyckte att operationen gick snabbt och smärtfritt. Men hon hade lite smärta efter operationen när bedövningen släppt, men som lindrades bra med vanligt smärtstillande och till kvällen kändes det redan bättre. Olivia hade fått information om att det fanns en liten risk för infektion och ökad ljuskänslighet efter operationen. Men redan några dagar efter operationen kände sig Olivia återställd.

Idag känner sig Olivia överväldigad över att aldrig behöva använda linser eller glasögon igen. Hennes nya synhar ökat hennes livskvalité när hon nu både ser knivskarpt och upplever världen i starkare färger. Nu kan hon lägga pengar på annat än på linser, linsvätska och glasögon och rekommenderar alla som är trötta på glasögon och linser att göra en operation.

Olivia Alkin efter ögonlaser

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser