Lina Dolk

Arbete:

Dressyrryttare

Synfel:

Närsynthet

Behandlingsmetod:

FS-LASIK

Lina Dolk

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Det var därför inte ett alternativ att använda glasögon när hon red, och linserna krånglade något enormt i stallet. Lösningen var enkel – en ögonlaseroperation.

Följ med på Linas resa till ett lins- och glasögonfritt liv:

Den här laserbehandlingen har verkligen varit räddningen för mig.

Lina Dolk

Linas väg till ett liv utan glasögon och linser

Lina som själv både tävlar i dressyr och tränar andra är beroende att se små detaljer på långt håll. Hon har en aktiv livsstil och kör en hel del bil – vilket innebär att glasögon och linser inte passar in i hennes vardag. Hon bestämde sig därför för att gå på en undersökning hos Memira i Linköping. Där fick hon veta att hon kunde göra ögonlaser, FS-lasik. Lina valde att boka en operationstid, och plötsligt var dagen kommen. Operationen gick smidigt, allt genomfördes på ett proffsigt sätt och hon fick bra hjälp.

Lina kände sig väldigt trygg i Memiras händer och genom hela processen. Ögonlasern har verkligen varit räddningen för henne och förändrat hennes vardag till det enklare. Nu kan hon ta hand om sina hästar, rida och se sina elever bättre utan krångliga glasögon och linser.

-Jag är supernöjd, hästarna är supernöjda. Jag skulle verkligen rekommendera till alla som har synfel att kontakta Memira och se om de kan hjälpa dig också, berättar Lina.

Våra kunder

Emelie Wigert

Emelie Wigert

Fotograf & Content Creator

Emelie kämpade med glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra ögonlaser. Nu har hon ett friare liv och kan göra allt hon älskar utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK