Jessica Frej

Arbete:

TV-kock, matinspiratör & författare

Synfel:

Närsynthet

Behandlingsmetod:

FS-LASIK

Jessica Frej

Nu vaknar Jessica upp varje morgon med perfekt syn och kan skapa vackra och inbjudande matkreationer utan torra linser och kladdiga glasögon!

Livet innan ögonlaser

Matinspiratören Jessica Frej sprider matglädje via sina sociala kanaler, skriver kokböcker och lagar mat på TV. Jessica såg innan sin operation hos oss på Memira dåligt på långt håll, vilket resulterade i glasögon och linser.

I köket och i TV kunde Jessica inte använda sina glasögon, de blev smutsiga och blänkte fel i kameran. Linser blev efter långa dagar torra och irriterande för ögonen. De sköna sommardagarna ute i skärgården blev ett projekt i försök att sätta i linserna på det gungande vattnet. Kokpunkten blev nådd när Jessicas amningsnätter med hennes dotter alltid började med att famla i mörkret efter glasögonen. Lösningen för Jessica blev att göra en ögonlaseroperation hos oss på Memira.

-Jag måste kunna se i mitt yrke vad jag håller på med, då stor del av det jag gör är att skapa något vackert och inbjudande.

Redan när jag gick från kliniken insåg jag att jag faktiskt såg bra, det var så häftigt. Helt otroligt!

Dags för operation

Inför ögonlaseroperationen FS-Lasik, var Jessica pirrig och förväntansfull, äntligen skulle hon bli lins- och glasögonfri. Peppen var total för Jessica inför att slippa glasögonen, då linser ej är tillåtet att använda innan en operation. Med rädsla för att en kirurg skulle göra ingreppet i hennes ögon, gick operationen smärtfritt.

Resultatet och känslan efter operationen

Redan efter operationen såg Jessica bra trots lite kisande. De första timmarna hade Jessica mycket sveda i ögon, en smärta som med hjälp av bedövningsdroppar kunde elimineras direkt. Framåt kvällen kände sig Jessica nästan helt återställd. Den största utmaningen för Jessica var att vila ögon i tre timmar utan att somna, en risk som fanns som småbarnsförälder.

-Det var skönt att få vila ögonen eftersom dem var grusiga första timmarna och sved en del.

Risken för att somna, trits småbarnsföräldrar, var därför som bortblåsta för Jessica. Under första nätterna fick Jessica ett par skyddsglasögon för att inte riskera att vidröra ögonen i sömnen. Idag slipper Jessica både sina vanliga och skyddsglasögon och kan leva ett liv utan linser. I köket finns inte längre immiga glasögon och torra linser efter långa dagar.

-Jag är jättenöjd att jag gjorde detta, jag ser helt perfekt! Om jag hade vetat detta hade jag gjort det för länge sen och sparat massor med tid och pengar.

Våra kunder

Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK