Jenna Nevrin – personlig tränare & influencer

I mars 2022 gjorde Jenna en ögonlaserbehandling, något hon tänkt på länge innan hon tog steget. Hon är supernöjd med resultatet, läs om hennes väg dit!

Vardagsbesväret med glasögon och linser

Jenna jobbar som influencer och personlig tränare och lyfter i sina sociala medier träning och hälsa. Därför spenderar hon mycket tid på gymmet och svettas en hel del. Med sin närsynthet på -2,75 och -3,25 i styrka behövde hon ha glasögon hela tiden för att kunna se. Glasögonen funkade dåligt, speciellt på gymmet och linserna har alltid varit något som stört henne i både sin vardag och träning. Det var dags att ta steget och se hennes möjligheter för ögonlaser.

Första steget till ett liv utan glasögon och linser

Efter undersökningen fick Jenna veta att hon kunde göra FS-Lasik vilket är Memiras vanligaste ögonlasermetod. Hon bokade en tid för behandling och väntade in behandlingsdagen.

Jenna kände sig mest peppad på behandlingen och att snart kunna vakna upp med bra syn. Hon hade hört många positiva erfarenheter, så hon längtade efter att få en friare vardag. Den enda rädslan hon kände var att någon skulle peta henne i ögat, något hon alltid tyckt är obehagligt.

Jenna Nevrin

Arbete:
Personlig tränare & influencer

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Ålder vid operation:
23 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Efter ögonlaser känns det som en helt ny värld. Jag är verkligen nöjd!

Dagen för ögonlaserbehandlingen

På behandlingsdagen gjorde ögonläkaren en sista undersökning, hon fick lugnande och sen var det dags. Själva behandlingen kändes inte, men hon upplevde det lite obehagligt då det handlar just om ögonen. Det gick otroligt fort och läkaren förklarade hela tiden varje steg, vilket gjorde Jenna lugn.

Bemötandet hos Memira i Hagastaden var jättebra. De var tillmötesgående, trevliga och väldigt omhändertagande. Det sistnämnda är för Jenna väldigt viktigt för att hon ska känna sig lugn och trygg.

Jenna på gymmet efter sin ögonlaser

Jennas liv efter ögonlaser

Den första dagen upplevde Jenna som lite jobbig, eftersom det sved en del och hon var ljuskänslig. Dagen efter vaknade hon och kunde se, en otrolig känsla eftersom hon dagen innan behövde glasögon.

Resultatet beskriver Jenna som magiskt, hon känner sig som en ny människa. Hennes vardag känns som en helt ny värld då hon tidigare tyckte hon att linserna skavde när hon tränade och satt länge framför datorn. Det är nu ett minne blott.

Så skulle Jenna då rekommendera ögonlaser till andra?
-Ja! Jag skulle rekommendera detta till alla som har ett synfel som de tycker är lite jobbigt att handskas med, definitivt. Det ger dig i princip ett helt nytt liv, berättar Jenna.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK