Veronica Lovensnö

Professionella hockeydomaren Veronica Lovensnö har sedan sjuåring haft dålig syn. Glasögon var inget hon gillade, vilket resulterade i linser på daglig basis i flera år. Linser som var meckigt att få in och ut från ögat, skulle alltid finnas hemma och nerpackade på resande fot. När Veronica fick barn och behövde leta efter glasögonen om nätterna för att se sin nyfödda son bestämde sig Veronica för att det var dags att göra något åt synen. Läs vidare om Veronicas resa till ett liv utan linser!

Innan operationen

När Veronica inte är ekonom står hon på isen. Veronica dömer hockey på förbundsnivå och internationellt. Bra syn är viktigt för att kunna se pucken och situationerna som händer på plan. Att göra något åt synen var något Veronica tänkt länge på men aldrig riktigt våga göra. Till slut bestämde sig Veronica för att göra en undersökning för att veta om det fanns en möjlighet till operation eller inte.

-Undersökning jag gjorde gick jättebra. Jag blev fint bemött och min oro jag hade försvann. Informationen jag fick om hur det skulle gå till på en operation och hur många som hade utfört den lugnade mig.

Veronica Lovensnö

Arbete:
Ekonom, Hockydomare på förbundsnivå & Ishockeytränare

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
Linsimplantat (ICL)

Ålder vid operation:
34 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Känslan av att vakna på morgonen och kunna se, det är verkligen en underbar känsla!

Operationsdagen

Efter några veckor bokades det in ny undersökning för att fastställa vilken operation som skulle passa Veronica bäst. Veronica bokades in för en ICL, ett linsimplantat. Väl dags för operation var Veronica lugn.

-Jag kände mig lugn och trygg tack vare all information och det fina bemötandet av personalen på kliniken. Jag var nog rädd och tveksam i början för jag visste för lite om händelseförloppet.

Efter operationen

På operationsdagen fick Veronica både lugnade och bedövning. Ingreppet tyckte Veronica var över på några sekunder och under hela händelseförloppet berättade läkaren för henne om vad han skulle göra och vad nästa steg skulle bli. När operationen var färdig fick Veronica vänta i ungefär 40 minuter innan hon fick lämna kliniken.

– Det kändes som jag hade fått en ny styra på mina glasögon dagen efter operationen.

Idag är Veronica glad att hon beslutade sig för att gå på en undersökning, hon behöver inte längre krångla med linser på isen och glasögon om nätterna.

Veroncia Lovensnö på isen utan linser och glasögon.

Skulle du rekomendera andra till att göra en operation?

-Absolut, det är värt varenda krona! För att känslan av att vakna på morgonen och kunna se, det är verkligen en underbar känsla!

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Peppe Femling

Peppe Femling

Skidskytt

Skidskytten Peppe Femling hade -6 i närsynthet när han bestämde sig för att göra ett linsimplantat hos Memira i Gävle.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Danijela Smoljan

Danijela Smoljan

Beslutsfattare på statlig myndighet

Danijela gjorde ett linsimplantat (ICL) hos Memira i Göteborg. Äntligen kan hon träna obehindrat utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Rickard Söderberg

Rickard Söderberg

Operasångare

Operasångaren och Rickard Söderberg hade svårt att se på scen utan glasögon eller kontaktlinser. Idag tar Rickard toner med perfekt syn!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)