Titti Schultz

Jag tycker om glasögon. Jag valde att göra en behandling av praktiska skäl av vilka alla har uppfyllts. Det som slog mig var att de stora sakerna som att duscha bada, träna utan glasögon var inte det som var mest positivt, utan de små saker som man gör dagligen då glasögon är i vägen. Det har förändrat vardagen för mig på ett positivt sätt som jag inte hade förväntat mig. Det kändes tryggt med att jag var i kontakt med Memira för två år sedan och de rekommenderade mig att inte göra en behandling. Sen kontaktade de mig nu och meddelade att tekniken möjliggjorde en behandling. Jag grundade mitt beslut på det förtroende som jag fick för Memira. Jag blev förvånad över att det inte gjorde ont eller att det aldrig var obehagligt. Det gick oväntat smidigt jämfört med mina förväntningar. Jag har fortfarande ”fantombrillor”. Jag skjuter fortfarande upp brillorna på näsan fast de inte finns där, är på väg att ta av mig dem innan duschen etc. Jag kanske får sätt in fönsterglas för bota abstinensen. Men första ska jag äntligen kunna köpa solbrillor. Det är en lyx jag ska unna mig som jag har försummat mig alltför länge.

Titti Schultz

Arbete:
Media

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK

Ålder vid operation:
37 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen