Passa på! Undersökning 10 kr (ord. 450 kr). Boka idag!
Kundcenter

Sven Fornling

Sven Fornling är VM-mästare i boxning och upplevde att kontaktlinserna var ett problem vid utövandet av sporten. Lösningen på hans problem blev en ögonlaserbehandling hos Memira!

Jag ser bättre nu än vad jag gjorde med linser innan, eftersom jag hade ett brytningsfel som inte gick att korrigera helt med linserna.

Om livet innan ögonlaser

”Innan operationen var jag närsynt men hade främst ett kraftigt brytningsfel. Jag hade svårt att se på håll men också när jag satt vid datorn. Jag hade kontaktlinser alltid. Egentligen ville jag inte ha kontaktlinser på grund av lathet. Varje gång jag går upp och varje gång jag lägger mig måste jag ta och tvätta dem. Och för det andra är jag professionell boxare och det finns risk att kontaktlinserna flyger ut när man boxas.”

Om operationen

”Själva operationen var inte så farlig. Det gick väldigt mycket snabbare och smidigare än vad jag trodde att det skulle göra. Det var ungefär som ett tandläkarbesök. Man satte sig ner i en låg stol. Det kom en läkare och förklarade vad de skulle göra och hur det skulle gå till. Och sedan var det klart.”