Sven tränar och tävlar - utan linser

Sven Fornling är världsmästare i boxning. Han upplevde att kontaktlinserna var ett problem vid utövandet av den sport han brinner för. Lösningen för Svens problem blev en ögonlaserbehandling hos Memira!

Sven berättar om sin ögonlaserbehandling

Om livet innan ögonlaser
Jag ser bättre nu än vad jag gjorde med linser innan, eftersom jag hade ett brytningsfel som inte gick att korrigera helt med linserna.

”Innan operationen var jag närsynt men hade främst ett kraftigt brytningsfel. Jag hade svårt att se på håll men också när jag satt vid datorn. Jag hade kontaktlinser alltid. Egentligen ville jag inte ha kontaktlinser på grund av lathet. Varje gång jag går upp och varje gång jag lägger mig måste jag ta och tvätta dem. Och för det andra är jag professionell boxare och det finns risk att kontaktlinserna flyger ut när man boxas.”

Om operationen

”Själva operationen var inte så farlig. Det gick väldigt mycket snabbare och smidigare än vad jag trodde att det skulle göra. Det var ungefär som ett tandläkarbesök. Man satte sig ner i en låg stol. Det kom en läkare och förklarade vad de skulle göra och hur det skulle gå till. Och sedan var det klart.”

Undersökning

Ögonlaser

Priser

Bokningen

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen