Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör

Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska snabbt att det var dags att skaffa både glasögon och linser. Många år senare bestämde hon sig att nu är det dags att ta tag i synen och slippa glasögon och linser. Hör henne berätta om resan dit.

Michaela Forni

Arbete:
Författare, bloggare & entreprenör

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
Linsimplantat (ICL)

Ålder vid operation:
31 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Det är en otrolig känsla, jag har varit på väg att plocka ut linserna flera gånger. Det är absolut en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv.

Innan operationen hade Michaela -6 och -5,5 i närsynthet, vilket gjorde att hon i alla situationer behövde använda glasögon eller linser för att kunna se. Till slut tröttnade Michaela på krånglet och gick därför på en undersökning hos Memira, hon berättar:

– Jag gick till min optiker och gjorde en jättehäftig undersökning. Och det var som ljuv musik i öronen när optikern sa att det här ser jättebra ut, du har helt rätt förutsättningar för en sån här operation, för jag trodde inte jag skulle ha det, berättar Michaela skrattandes.

Operationsdagen och tiden efter

Operationsdagen kom och Michaela beskriver ingreppet som ”det sjukaste och häftigaste hon någonsin gjort”. Efter att första ögat var opererat fick hon sätta sig upp och kunde då läsa på en förpackning som stod några meter bort, vilket gjorde henne gråtfärdig.

Första veckan efter operationen kände hon av sveda och torra ögon, men på återbesöket en vecka efter operationen kändes det bättre och det konstaterades att Michaela såg helt perfekt.

– Det är en otrolig känsla, jag har varit på väg att plocka ut linserna flera gånger. Det är absolut en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv, berättar Michaela.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Peppe Femling

Peppe Femling

Skidskytt

Skidskytten Peppe Femling hade -6 i närsynthet när han bestämde sig för att göra ett linsimplantat hos Memira i Gävle.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Danijela Smoljan

Danijela Smoljan

Beslutsfattare på statlig myndighet

Danijela gjorde ett linsimplantat (ICL) hos Memira i Göteborg. Äntligen kan hon träna obehindrat utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Rickard Söderberg

Rickard Söderberg

Operasångare

Operasångaren och Rickard Söderberg hade svårt att se på scen utan glasögon eller kontaktlinser. Idag tar Rickard toner med perfekt syn!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)