Martin Celander

Martin jobbar med företagsförsäljning på IFK Göteborg och har kontakt med olika sponsorer och företag. Han har gjort en FS-LASIK vintern 2015 och finansierade ögonlaseroperationen genom bruttolöneavdrag via sin arbetsgivare.

Mitt arbete kräver att jag är mycket ute hos våra kunder. Det innebär både tidiga morgnar och en del sena kvällar. Jag har haft synfel ända sen jag var tonåring. När jag var 19 år så ledsnade jag på se dåligt och började använda linser istället. I mitt  jobb reste jag väldigt mycket och  var alltid tvungen att komma ihåg att beställa linser så jag  hade på lager och sedan att packa ner dom i resväskan med linsvätskan. Om jag mot förmodan skulle glömma det så skulle det vara kört! Nu när jag har småbarn så funkar det inte heller med att ha linser. Att behöva gå upp mitt i natten utan att se bra är ingen höjdare.

Jag hade hört talats om Memira från en vän som hade gjort en ögonlaseroperation och var jättenöjd. När jag räknade på hur mycket det skulle kosta att göra en ögonlaseroperation i relation till att köpa linser och tillbehör så insåg jag att det skulle gå jämnt ut på sikt. På grund av okunskap om ögonlaseroperationer och att jag aldrig tog mig tiden att sätta mig in i ämnet drog jag ut på beslutet. Det var inte förrän jag kom i kontakt med Memira på ett av våra företagsevent som jag bestämde mig för att ta reda på all fakta.  Jag bokade tid för en förundersökning hos Memira i Göteborg. Efter att ha fått svar på mina funderingar kring resultatet, bieffekter och risker samt finansieringsmöjligheter så bokade jag en operationstid.

Min ögonlaseroperation finansierade jag genom bruttolöneavdrag via min arbetsgivare, som stötte mig i detta eftersom det skulle underlätta min vardag på jobbet.  Att kunna ha den finansieringsmöjligheten gjorde det mycket enklare och förmånligare att ta beslutet om att göra en ögonlaseroperation.  Några dagar innan operationen skulle äga rum var jag riktigt nervös, men inte på operationsdagen. Personalen på kliniken var så professionella och informativa att jag kände att det inte fanns någonting att oroa sig för. Själva operationen var smidig och jag blev förvånad över hur fort det gick. Från att jag klev in i operationssalen till att man jag var färdig gick det några minuter. I och med att jag fick  bedövande ögondroppar så hade jag inte ont, varken under eller efter operationen. Känslan efteråt att kunna se bättre än när man hade linser var överraskande!

Martin Celander

Arbete:
Företagssäljare

Behandlingsmetod:
FS-LASIK, Ögonlaser

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser