Marcus Allbäck

Tidigare fotbollsspelaren Marcus Allbäck hade använt linser sedan han var 11 år innan han bestämde sig för en linsbytesoperation. Efter att ha krånglat en hel fotbollskarriär med linser så var droppen nådd när han började känna av ålderssynthet.

Se Marcus före, under och efter sin linsbytesoperation:

Marcus Allbäck

Arbete:
Tidigare fotbollsspelare och fotbollsagent

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
49 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kan nog knappast bli mer nöjd, på alla parametrar. Memira ni får fem stjärnor!

Marcus om innan linbytesoperationen

Efter fotbollskarriären jobbar Marcus Allbäck som fotbollsagent. Han får vara kvar nära fotbollen och samtidigt hjälpa spelare med deras drömmar. För ungefär två år sedan började Marcus känna att synen förändrade sig och han började se sämre på nära håll. Synen i sitt yrke är otroligt viktigt då han ser många fotbollsmatcher, han beskriver själv att ”synen är vital för mig”. Efter att hans fru och andra han känner gjort en synkorrigerande operation, med fantastiska resultat så tog han själv steget.

Processen började med en undersökning för att säkerställa att en linsbytesoperation var lämplig för Marcus. Där fick han veta att han var perfekt lämpad för ett linsbyte med multifokala linser, han bokade direkt en operationstid och snart var dagen kommen.

Marcus om linsbytesoperationen

Innan linsbytet hade Marcus inga rädslor eftersom Memira gjort otroligt många lyckade operationer. Väl på operationsdagen kände han sig lite nervöst eftersom det är just en operation.

På kliniken gjordes en sista ögonkontroll hos kirurgen som konstaterade att allt såg fint ut. Efter det fick Marcus pupillutvidkande- och bedövningsdroppar samt lugnande innan det var dags för själva linsbytet. Allt gick bra och otroligt fort, cirka 10 minuter per öga. Det gick så fort att Marcus knappt förstod. Det var också smärtfritt, han kände ingen smärta under, precis efter eller dagarna efter operationen. Personalen var oerhört proffsig och Marcus upplever trevligt bemötande av all personal hos Memira i Hagastaden.

Resultatet efter linsbytet

Dagarna efter var bra. Marcus kände av lite grumlighet och suddigt i sidorna men det visste han skulle släppa efter en tid och det gjorde det dagarna efter operationen. Han trodde däremot inte att det skulle vara så bra som det faktiskt var redan dagen efter. Efter 30 år med linser vaknade han dagen efter operationen och behövde inte sätta i dem. Det är Marcus helt fascinerad av. Resultatet är fantastiskt, Marcus kan knappast bli mer nöjd efter sitt linsbyte. Innan operationen hade han höga förhoppningar, det infriades och resultatet blev till och med till det bättre.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 17:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Gällande Ögonlaser/ Linsbyte
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonmottagning/ Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Glasögonbutiken i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Specialistoptiker i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Kontakt till våra kliniker
Kontaktuppgifter till kliniker

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning