Magnus Andersson-Formel 1 filmare & fotograf

Magnus kunde aldrig drömma om att han skulle bli så nöjd efter sin linsbytesoperation som han är. Han rekommenderar alla att ta steget, läs om hans väg dit!

Vägen till linsbytesoperationen

Formel 1 filmaren Magnus använde två par glasögon innan han till slut ledsnade ur. Ett par användes för att se på långt håll och ett annat par när han skulle läsa.

Magnus har i 15 säsonger filmat Formel 1. Han gör reportage, intervjuer och TV-sändningar för Viaplay och åker runt hela världen för att följa olika race. Formel 1 och fotografering har alltid varit Magnus stora intressen.

Att filma och fota innebär stor press på synen, hans yrke går helt enkelt ut på att se saker. Det var också det som gjorde att han tog steget, glasögonen immade igen, han såg inte menyn i kameran ordentligt och fick byta glasögon när han skulle se på långt eller nära håll.

Magnus Andersson

Arbete:
Formel 1 filmare & fotograf

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kunde aldrig drömma om att jag kunde bli så nöjd efter linsbytesoperationen.

Undersökningen och dagen för linsbytesoperationen

Efter en undersökning fick Magnus veta att han kunde göra en linsbytesoperation med multifokala linser, han tvekade inte en sekund utan bokade tid. Han kände aldrig någon nervositet inför operationen, utan han kom till en punkt där han tyckte glasögonen var så pass omständliga att han gjorde vad som helst för att slippa. Han fick dels support från vänner som själva hade gjort linsbyte, samtidigt kände han att han inte hade något att förlora.

Till sist kom operationsdagen och han kände fortfarande ingen oro. Han beskriver operationen som helt odramatisk, han blev väl omhändertagen och bra bemött av personalen hos Memira i Halmstad. Innan han gick in till operationssalen fick han lugnande och vips så var det färdigt.

– Allt gick så fort. Jag trodde knappt de hade börjat innan det var klart. Operationen gick så smidigt och enkelt. Sen kunde jag se direkt, en otrolig kick, berättar han.

Resultatet efter linsbytesoperationen

Magnus kunde aldrig föreställa sig eller ens drömma om att han skulle bli så nöjd. Han tänker varje dag på hur bra resultatet är, speciellt när han läser den minsta texten utan problem.

Utöver förenklingen av sitt jobb har även andra vardagliga saker underlättat. Som att läsa menyn på en restaurang och slippa ta fram läsglasögonen, eller att pilla med telefonen – den känslan är helt magisk, beskriver Magnus.

Har du frågor, funderingar eller vill följa Magnus liv som Formel 1 filmare, följ honom på Instagram: @ingentvutanmange

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Magdalena Forsberg

Magdalena Forsberg

Världsmästare i skidskytte

Magdalena Forsberg ville slippa glasögon och gjorde ett linsbyte hos Memira i Sundsvall. Äntligen är hon fri och lever ett enklare liv.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)