Följ med Lotta – före, under och efter hennes linsbyte!

Lotta Rajalin gjorde ett linsbyte hos Memira och upplever nu en betydligt större frihet i sin vardag. I den här filmen kan du följa henne före och efter, men också under själva linsbytet – ända in i operationssalen.

Direkt efter operationen var jag så glad att jag gick in på ett hotell i närheten och tog ett glas champagne.

Lottas ord – direkt efter linsbytet

Det känns fantastiskt! Och jag kan inte förstå att det gick så fort och bra. Ingenting gjorde ont, jag var inte rädd. Det var inte ens obehagligt. Jag hade en fantastisk läkare som berättade om varje litet skede. ”Nu händer det här, nu känns det så här”. Jag var verkligen helt lugn, och ingenting var svårt eller besvärligt. Och fort gick det, runt 10-15 minuter. Och nu sitter jag här och har nya ögon. Ny syn. Det är lite magi.

Lottas ord – en vecka efter linsbytet

Veckan efter operationen har varit fantastisk. Jag kunde jobba direkt dagen efter – läsa och skriva mejl obehindrat – något jag inte kunnat göra på många år. Jag märker att jag fortfarande gör den här glasögonrörelsen, eftersom hjärnan ännu inte har förstått att jag inte behöver glasögon längre.

Det bästa är att vara mer rörlig, vara mer direkt. Att inte hela tiden ha den där ”glasögondistansen”. Jag kan se på långt håll, jag kan se på nära håll. Jag kan se det allra minsta, det är som att jag har ett barns ögon och kan se de där små krypen och de små sifforna och bokstäverna på körkortet.

Ögonläkaren sa att det kommer att stabiliseras ytterligare när läkningsprocessen är klar, så jag ska på återbesök om tre månader. Men själv upplever jag det som att jag ser perfekt.

Det enda jag ångrar är att jag väntade så länge. Jag borde ha gjort det här för länge sedan.

Lotta Rajalin

Arbete:
Förskolechef och föredragshållare

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen setlisten och publiken igen.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)