Lina Björling

Lina Björling jobbar aktivt med sina sociala medier men även som marknadskoordinator på ett underklädersföretag. I det kreativa jobb hon har är synen otroligt viktig, såsom att se detaljer i bilder och kampanjer. Därför började hon fundera på en ögonlaserbehandling.

Tankarna inför ögonlaserbehandlingen

Lina har nästan alltid haft det struligt med ögonen och har i stort sätt hela hennes vuxna liv tänkt på ögonlaser. Sommaren 2021 fick hon en allergisk reaktion av ett nytt linsmärke vilket gjorde att hon fick blåsor under ögonlocken. För Lina innebar det att hon aldrig mer kunde använda linser och fick därför övergå till glasögon på heltid. Glasögonen fick henne att känna sig begränsad och hon ville känna sig fri. Det var det som gjorde att hon tog steget att gå på en undersökning.

Lina gick på en undersökning och fick veta att hon kunde göra ögonlaser. Hon fick svar på sina frågor och personalen var väldigt välkomnande och trevliga.

Lina Björling

Arbete:
Marknadskoordinator & jobbar med sina sociala medier

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Ålder vid operation:
23 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag säger till alla som har synfel att det är de bäst investerade pengarna någonsin. Man ska ha sina ögon resten av sitt liv, man måste ta hand om dom.

Lina kände sig som hemma på behandlingsdagen

När det närmade sig behandlingsdagen började nervositeten komma krypandes och den största rädslan var att det skulle göra ont.

När Lina kom till kliniken fick hon lugnande och personalen gick återigen igenom hur allt skulle gå till. Ögonläkaren gjorde sedan en sista koll innan hon fick lägga sig på britsen, hon berättar att alla i rummet pratade med henne hela tiden och skämtade vilken gjorde henne lugnare och att hon kände sig som hemma.

Själva lasern kändes, det va mer en oskön känsla än att det gjorde ont. Eftersom ögonlaser går väldigt fort så hann hon inte tänka så mycket innan det var klart. De första timmarna efter var lite kämpiga då man ska ligga ner och blunda, och det gjorde ont. Hon fick med sig smärtstillande ögondroppar hon kunde ta och då försvann värken direkt.

På kvällen kunde hon öppna ögonen utan att det gjorde ont och hon kunde se bra. Dagarna efteråt beskriver Lina som ”revolutionerande utan överdrift”, hon kunde se löven på träden och känna igen människor på avstånd.

Resultatet efter ögonlaserbehandlingen

Lina tycker att resultatet är bättre än förväntat, hon ser bättre än vad hon gjort med både linser och glasögon och hon tycker att ögonlaser är det bästa hon någonsin gjort. I efterhand känns nervositeten överdriven och hon berättar att hon skulle göra om det alla dagar i veckan om det hade behövts. På frågan skulle du rekommendera ögonlaser till andra svarar Lina:

– Jag kan absolut, absolut rekommendera ögonlaser. Jag har redan tvingat min mamma att göra det och jag säger till alla som har synfel att det är de bäst investerade pengarna någonsin. Man ska ha sina ögon resten av sitt liv, man måste ta hand om dom.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Negar Zarassi

Negar Zarassi

Operasångerska

Operasångerskan Negar Zarassi kan äntligen se sekundvisaren på väggklockan utan glasögon. Tack vare ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Skicka e-post till oss

Ring oss

Gällande Ögonlaser/ Linsbyte
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonmottagning i Stockholm
Region Stockholm | Remiss
Mån – Fre 09:00 – 11:00
Mån – Fre 13:00 – 14:00
08 – 517 588 19

Ögonmottagning i Malmö
Region Skåne | Remiss
Mån – Tor 08:00 – 9:00
040 – 620 89 20

Glasögonbutiken i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Glasögonbutiken i Hagastaden
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08-24 40 55

Kontakt till våra kliniker
Kontaktuppgifter till kliniker

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning