Khaddi Sagnia- Friidrottare

Friidrottaren Khaddi använde både glasögon och linser innan hon bestämde sig för att se om hon kunde göra ögonlaser. Läs om hennes tankar och vägen till ett lins- och glasögonfritt liv!

Behandlingsdagen och tankarna kring ögonlaser

När jag anlände på operationsdagen blev jag väl omhändertagen och fick först gå igenom en ögonkontroll och fick jag allt förklarat kring hur operationen skulle gå till. Några minuter innan operationen fick jag bedövningsdroppar som till min förvåning verkligen bedövade ögonen.

Väl inne på operationsbordet så var jag väldigt nervös och rädd. Men jag hade som tur är en sjuksköterska som satt vid min sida och höll mig i handen och strök mig på axeln hela tiden, vilket gav mig en stor trygghetskänsla.

Jag blev väldigt förvånad över hur fort operationen på varje öga gick. Efter operationen så satte jag mig upp på britsen, och jag kunde se direkt. Jag minns att det första jag kollade mot var en klocka på väggen som låg en bit ifrån britsen, och jag kunde se den!! Jag kan nog inte förklara glädjen av att kunna se på egen hand, så jäkla kul!

Khaddi Sagnia

Arbete:
Friidrottare

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Ålder vid operation:
27 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag kan inte sluta berätta för varje person jag träffar att jag numera kan se.

Khaddi om tiden efter ögonlaser

När jag åkte hem så skulle jag hålla ögonen stängda i 3 timmar. Vilket jag gjorde samtidigt som jag lyssnade på ljudbok, det sved under tiden. Efter att 3 timmar hade gått så kändes ögonen väldigt bra, och jag levde på som vanligt där jag under första och andra dagen hade på mig solglasögon inomhus, men utomhus har jag fortfarande på mig solglasögonen för att inte utsätta ögonen för starkt ljus. 

Nu en vecka efter operation så ser jag väldigt bra. Jag har inga problem med starka ljus eller konstiga konturer, utan jag ser klart vilken gör mig jätteglad. Jag kan inte sluta berätta för varje person jag träffar att jag numera kan se.

Jag är väldigt nöjd över att jag valde att lägga mina ögon i Memiras händer. Jag var otroligt nervös, speciellt när operationen gällande mina ögon, men jag blev väldigt bra bemött och omhändertagen genom hela processen vilket gjorde det enklare för mig att genomföra operationen samt ha tillit till läkaren och sjuksköterskorna. 

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Emelie Wigert

Emelie Wigert

Fotograf & Content Creator

Emelie kämpade med glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra ögonlaser. Nu har hon ett friare liv och kan göra allt hon älskar utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK