Joel Moya

VM-medaljör, Amateur MMA, Las Vegas 2015.

Joel Moya, 24 år, jobbar heltid som elektriker och använder nästan all sin fritid till att träna MMA fightning. Passionen för MMA började när en av hans kompisar fick med honom på en träning för några år sen. Joel har tidigare boxas så det var ett naturligt steg att börja med MMA.

– Det bästa med sporten är att varje träning och match är en utmaning. Det finns nått man alltid kan bli bättre på, man blir aldrig färdig eller perfekt i sitt game. En viktig förutsättning med sporten är att man måste kunna se bra. Jag måste kunna bedöma avstånd till motståndaren, till buren och när man ska gå i nedtagning. Förut fightades jag med linser som brukade ramla ut under tränigarna eller matcherna. Vissa organisationer tillåter inte att man har linser på sig under matcherna så ibland fick jag fightas utan. I min yrkesroll som elektriker fick jag ibland spån i ögonen som kunde hamna bakom linsen som gjorde väldigt ont. Några gånger har jag till och med fått åka hem från jobbet för att sätta i nya linser.

– På min förundersökning på Memira var jag noga med att informera optikern att jag tränar kampsport och får mycket slag mot huvudet. Då fick jag rekommenderat göra TRANS-PRK som passar mitt synfel och mina förutsättningar. På själva operationsdagen var jag nervös men personalen var väldigt vänliga, tålmodiga och berättade om operationen steg för steg.

Själva operationen gick ganska snabbt och jag kände ingenting. Jag upplevde som allt var över på en minut. När jag kom hem så sved det väldigt mycket i ögonen. Jag hade fått med mig smärtstillande tabletter och bedövande ögondroppar som lindrade svedan en hel del. Efter två dagar var allt smärta och obehag borta. Idag är jag jättenöjd med resultatet. Jag ser väldigt bra! Nu slipper jag oroa mig för att tappa mina linser när jag kliver in i buren, så operationen har helt klart varit en bra investering för mig. Jag kan rekommendera ögonlaseroperation till alla som känner att synfel är ett handikapp!

Joel Moya

Arbete:
MMA-fighter

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
Trans-PRK

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Alexander Johansson

Alexander Johansson

Elektrifisering av bilresor & bilpooler med elbilar

Alexander Johansson Yoga, löpträning, matlagning och kampsport är en del av Alexanders alla fritidsintressen. Med glasögon och linser kunde dessa vara riktigt krångliga att utöva, så vad bestämde sig Alexander...

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: Trans-PRK