Hans Järvman

Jag har länge velat göra det eftersom jag är väldigt aktiv och glasögon alltid kommer i vägen när man sportar och står i. Mina ögon var heller inte helt med på att använda linser . Så att dubbelköra glasögon och linser kändes som dyr lösning. Behandlingen var snabb! Även om jag hade läst att det skulle gå fort trodde jag inte det skulle gå så fort. Det enda som jag upplevde som besvärligt var trycket runt ögat. Jag var lite orolig att jag skulle “göra fel” och titta snett men den oron visade sig vara helt obefogad. Det går knappt att beskriva i ord. Det är en otrolig befrielse! Nu 4 veckor efter operationen så påminns jag fortfarande dagligen om småsaker som numera känns lättare utan glasögonen. Behandlingen gick fortare än jag trodde och ögonen läkte fortare än förväntat. Jag var lite orolig för rykten man hört om smärta och sandkänsla i ögonen. Men jag upplevde inget av detta. Jag trodde inte heller att jag skulle se så bra “på direkten”, 30 min efter operationen såg jag redan 1.0 på tavlan och dagen efter 1.5! (vilket är bättre än jag någonsin sett med glasögon eller linser)

Memira upplevde jag som ärliga, vilket för mig är otroligt viktigt. Om jag ställde en fråga så fick jag ett utförligt svar, även om svaret innehöll “läskiga” detaljer. Förutom det så upplevde jag alla jag kom i kontakt med som väldigt positiva. Nu efteråt förstår jag verkligen varför, eftersom de vet hur mycket operationen påverkar människors liv. Varför jag skulle rekommendera att göra en behandling? Det går fort. Det blir bra. Jag kunde använda mig av bruttolöneavdrag. Det är så himla bra!

Hans Järvman

Arbete:
Webbutvecklare

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
32 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Det är en otrolig känsla, jag har varit på väg att plocka ut linserna flera gånger. Det är absolut en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Att besöka Memira på Eye Center of Excellence var som att komma hem till någon

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

En månad sedan jag opererade ögonen. Sån lycka att se! Inga engångslinser att fippla med. Inga glasögon på sängbordet. 

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
020-61 62 00

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Redo att boka?
Boka tid för undersökning!