Hans Järvman

Jag har länge velat göra det eftersom jag är väldigt aktiv och glasögon alltid kommer i vägen när man sportar och står i. Mina ögon var heller inte helt med på att använda linser . Så att dubbelköra glasögon och linser kändes som dyr lösning. Behandlingen var snabb! Även om jag hade läst att det skulle gå fort trodde jag inte det skulle gå så fort. Det enda som jag upplevde som besvärligt var trycket runt ögat. Jag var lite orolig att jag skulle “göra fel” och titta snett men den oron visade sig vara helt obefogad. Det går knappt att beskriva i ord. Det är en otrolig befrielse! Nu 4 veckor efter operationen så påminns jag fortfarande dagligen om småsaker som numera känns lättare utan glasögonen. Behandlingen gick fortare än jag trodde och ögonen läkte fortare än förväntat. Jag var lite orolig för rykten man hört om smärta och sandkänsla i ögonen. Men jag upplevde inget av detta. Jag trodde inte heller att jag skulle se så bra “på direkten”, 30 min efter operationen såg jag redan 1.0 på tavlan och dagen efter 1.5! (vilket är bättre än jag någonsin sett med glasögon eller linser)

Memira upplevde jag som ärliga, vilket för mig är otroligt viktigt. Om jag ställde en fråga så fick jag ett utförligt svar, även om svaret innehöll “läskiga” detaljer. Förutom det så upplevde jag alla jag kom i kontakt med som väldigt positiva. Nu efteråt förstår jag verkligen varför, eftersom de vet hur mycket operationen påverkar människors liv. Varför jag skulle rekommendera att göra en behandling? Det går fort. Det blir bra. Jag kunde använda mig av bruttolöneavdrag. Det är så himla bra!

Hans Järvman

Arbete:
Webbutvecklare

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
32 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Emelie Wigert

Emelie Wigert

Fotograf & Content Creator

Emelie kämpade med glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra ögonlaser. Nu har hon ett friare liv och kan göra allt hon älskar utan glasögon och linser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK