Ghazwan Shaia

Ghawzan studerar juridik på Luleås universitet och vill efter examen jobba som affärsjurist.

Ghawzan studerar juridik på Luleås universitet och vill efter examen jobba som affärsjurist.

– På fritiden tränar jag mycket, bland annat fotboll och simning. Innan jag gjorde min ögonlaseroperation var jag närsynt, hade ca -3.  Ibland fick jag inflammation i ögonen, då kunde jag  inte använda linser och blev tvungen att använda glasögon som begränsade min träning. Jag hade inte funderat allt för länge på en ögonoperation, det var när jag behövde köpa nya glasögon som jag började kolla på andra alternativ och jag bestämde mig ganska snabbt att jag ville göra en ögonlaseroperation.

Innan operationen var jag nervös. Tanken att någon skulle pilla mig i ögonen var obehaglig. Men operationen var enkel och smidig, den kändes inte alls. Efter ögonlaseroperationen var det jobbigt. Jag kunde inte vara ute i ljuset så jag  varhemma i en vecka.  Men efter en tid kunde jag se bättre och slapp glasögonen.

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen