Elisabeth ”Bettan” Andreassen- Artist

Hösten 2021 gjorde Elisabeth ”Bettan” Andreassen linsbyte hos Memira och är otroligt nöjd med resultatet. I yrket som artist är det helt avgörande att ha bra syn och få med sig de små detaljerna.

Krånglet med läsglasögonen

Elisabeth har egentligen alltid haft bra syn, men för 10 år sen kände hon att ålderssynthet började komma smygandes. Till slut insåg ”Bettan” att hon behövde läsglasögon och skaffade sig sitt första par av senare väldigt många. Eftersom hon blivit ålderssynt var hon helt beroende av glasögon för att kunna se på nära håll. I hennes yrke som artist är det viktigt att kunna se bra och därför började hon överväga ett linsbyte.

I videoklippet får du hänga med på Elisabeths resa till ett liv utan glasögon.

Elisabeth Andreassen

Arbete:
Artist

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
62 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag måste säga att jag är överväldigad över hur lätt det varit och hur fint det gått. Jag är mycket, mycket nöjd med linsbytet.

Linsbytesoperationen öppnade en helt ny värld

Elisabeth började med att gå på en undersökning och fick då veta att hon kunde göra en linsbytesoperation med multifokala linser därefter bokade hon en operationstid. Hon tyckte från början att ett linsbyte verkade lite läskigt, men efter all information hon fick från Memira blev hon lugnare. Till slut kom operationsdagen, själva operationen gick fort bara 10 minuter på varje öga och hon kände sig lugn.

Resultatet efter linsbytet är jättebra och har öppnat en helt ny värld för Elisabeth. Äntligen kan hon läsa de små sångtexterna, se publiken klart och sminka sig utan att hon måste tänka på glasögon. Saker som underlättat hennes vardag enormt mycket.

– Operationen gick helt fantastiskt bra. Inte ont. Inget obehag. Jag är mycket nöjd, så detta rekommenderas!”, förklarar Elisabeth Andreassen efter linsbytet.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen setlisten och publiken igen.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)