Carola Johansson

Arbete:

Banktjänsteman

Synfel:

Ålderssynthet

Behandlingsmetod:

Linsbyte (RLE)

Carola Johansson

Carola kände med åldern att det blev allt suddigare på nära håll. Hon köpte läsglasögon som gjorde att hon såg på nära håll, men beroendet av läsglasögonen gick henne på nerverna. Läs om hennes väg till ett glasögonfritt liv efter linsbytesoperationen.

Läsglasögonen – ett beroende

Carola var beroende av läsglasögon både när hon jobbade framför skärmen, hemma när hon skulle läsa på mobilen, en bok eller vad som helst på nära håll, i matbutiken behövdes de också för att se både priser och ingredienser. Just på jobbet var det riktigt jobbigt, Carola träffar många människor på kontoret och i olika nätverkanden. Ena stunden stod hon vid datorn och skulle läsa på skärmen, för att nästa stund prata med kunder. Läsglasögonen fick därför åka upp och ner på huvudet dagarna i långa.

Carola bestämde sig för att det var dags att göra något åt det och bokade en undersökning på Memira i Gävle. Hon blev godkänd för Linsbyte med multifokala linser och tvekade inte en sekund på att boka en tid.

Carola Johansson

Arbete:
Banktjänsteman

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
54 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Jag har sådant förtroende för Memira i Gävle, jag kände mig trygg från början.

Carola om operationsdagen

Dagen var plötsligt kommen och Carola kände sig trygg från första stund, hon fick sådant förtroende för personalen i Gävle och det var lugnade. Carola är också en person som inte är speciellt orolig av sig utan ser lösningar och förbättringar, och nu fick hon chansen att förbättra sitt seende. Hon fick en liten hutt av lugnande innan det var dags för själva linsbytesoperationen. Carola var redo, och kände sig helt förberedd och hade förtroende för de som skulle utföra linsbytet.

Operationen gick fort och var smärtfri, något som gjorde henne extra lugn och trygg var att personalen var informativ under operationen. Redan timmen efter operationen gick Carola förbi sitt jobb och ”visade” upp sig. Hon hade stora pupiller efter droppar som utvidgar pupillerna, men annars inte ljuskänslig eller annat. Senare på dagen satt hon också vid datorn.

Tiden efter operationen och resultatet

Första veckan efter operationen såg hon prismor runt alla lampor och billyktor, men de försvann snabbt. Idag har det gått en stund sedan linsbytet och Carola ser som en korp och har inte ett enda par läsglasögon kvar för de behöver hon inte längre.

Resultatet beskriver Carola som otroligt, hon är så nöjd och det har blivit bättre än vad hon trodde. Idag är vardagen enklare, hon slipper krånglet med att ta upp och ner glasögonen, hon slipper kisa.

På frågan skulle du rekommendera linsbyte till andra, svarar Carola:

-Jag rekommenderar er till alla jag får tillfälle att göra det till. Främst för den otroligt trevliga servicen och professionella bemötandet man får när man kommer till Memira. Men också framförallt det goda resultatet. Jag är enormt glad och tacksam för mina ”nya” ögon.

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen setlisten och publiken igen.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)