Annelie Lundquist Ekbladh

Jag ville göra en behandling för att slippa mina glasögon och linser. Allt “bök” när man skall resa bort, slippa tänka på vad man skall ta med sig för prylar gällande ögonen. Kunna sola, bada och snorkla och kunna vakna och se! Har inte gjort detta sedan jag var 13 år. Lite jobbigt att vara “helt blind” under några dagar. Det gjorde ont, men det var det värt! Andra gången med ett öga kändes mycket mindre. Bra och trevlig personal, förklarade bra, kunde fråga vad som helst när som helst. Tryggt!

Helt underbart! Kan inte förstå att det var så här enkelt, inga glasögon på morgonen för att stänga av väckarklockan, inga torra linser på jobb…Bekvämt! Kunna gympa, snorkla mm utan att ha reselinser/glasögon med.

Att kunna se igen, det var huvudmålet. Att det skulle göra ont/vara besvärligt, är lite mammig när jag är sjuk/har ont. Det stämde! Mycket professionella, bra bemötande. De kan sina saker. Tar hand om en på ett mycket bra sätt. Operation nr2, var inga problem, ej heller att ha glasögon fram till op2. Trevligt, snyggt och bra!

För att få chansen till ett nytt liv, utan glasögon/linser. Vågar jag så vågar alla!

Annelie Lundquist Ekbladh

Arbete:
Management

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
41 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen