Annelie Lundquist Ekbladh

Jag ville göra en behandling för att slippa mina glasögon och linser. Allt “bök” när man skall resa bort, slippa tänka på vad man skall ta med sig för prylar gällande ögonen. Kunna sola, bada och snorkla och kunna vakna och se! Har inte gjort detta sedan jag var 13 år.
Lite jobbigt att vara “helt blind” under några dagar. Det gjorde ont, men det var det värt! Andra gången med ett öga kändes mycket mindre. Bra och trevlig personal, förklarade bra, kunde fråga vad som helst när som helst. Tryggt!

Helt underbart! Kan inte förstå att det var så här enkelt, inga glasögon på morgonen för att stänga av väckarklockan, inga torra linser på jobb…Bekvämt! Kunna gympa, snorkla mm utan att ha reselinser/glasögon med.

Att kunna se igen, det var huvudmålet. Att det skulle göra ont/vara besvärligt, är lite mammig när jag är sjuk/har ont. Det stämde!
Mycket professionella, bra bemötande. De kan sina saker. Tar hand om en på ett mycket bra sätt. Operation nr2, var inga problem, ej heller att ha glasögon fram till op2. Trevligt, snyggt och bra!

För att få chansen till ett nytt liv, utan glasögon/linser. Vågar jag så vågar alla!