Anders Larsson

Polisen Anders fick på ålderns höst läsglasögon. Det skulle senare visa sig att Anders såg dåligt på långt håll och hade ett brytningsfel. Anders var redan trött på sina läsglasögon och kände sig inte redo för att bära ytterligare ett par glasögon för sitt nyupptäckta synfel. Anders tog beslutet att det var dags att investera i sig själv och beslutade sig för att göra ett linsbyte.

Innan operationen

På fritiden gillar Anders att vara aktiv. Han cyklar mountainbike, åker längd och springer mycket. I ryggsäcken har han också en gedigen poliserfarenhet. I trettioett år har han varit polis. Ett yrke han gillar och det bästa med att jobba som polis är att ingen dag är den andra lik. Polisyrket och Anders aktiviteter på fritiden kräver en bra syn och Anders började bli trött på sina läsglasögon, både på jobbet och privat.

Anders Larsson

Arbete:
Polis

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
57 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Min syn är tre gånger så bra som innan linsbytet!

Anders i spåret.

Anders bokade en undersökning och det visade sig att han var kvalificerad för att göra ett linsbyte. Efter en sommar med funderande bokade Anders till slut in en tid för en operation. Ett beslut Anders inte ångrar en sekund att han tog. Inför operationen var Anders nervös och orolig för komplikationer.

-Jag var som mest nervös innan operationen skulle börja, men personalen på kliniken gav mig bra hjälp och jag kände mig väl omhändertagen. Kändes otroligt bra att jag kunde kontakta personalen både före, under och efter min operation.

Efter operationen

Operationen gick snabbt att genomföra och det uppstod inga komplikationer under eller efter operationen. Anders drabbades av ljuskänslighet dagarna efter operationen och det var som värst timmarna efter ingreppet.

– Trots ljuskänsligheten kunde jag jobba som vanligt dagen efter.

Är du nöjd med resultatet?
-Jag är jättenöjd med resultatet, jag behöver inte läsglasögon längre, jag ser bra på långt håll och brytningsfelet är borta. Dessutom ser jag inte längre dubbelt, som jag gjorde förut.

Vad det värt att göra en operation?
-Absolut! Jag ångrar mig inte en enda sekund att jag gjorde ett linsbyte. Om jag hade vetat hur smidig operationen skulle vara och hur fort det skulle gå, så hade jag nog inte väntat så länge som jag gjorde.

Skulle du rekommendera linsbyte till andra?
-Jag skulle definitivt rekommendera ett linsbyte, och har redan gjort det till några vänner som har funderat på det. En av dessa har redan gjort en undersökning och funderar starkt på att göra en operation. Jag skulle rekommendera linsbyte till andra, dels för att resultatet blev så bra för mig och för att operationen var så pass smidig. Operationen har verkligen förändrat min syn till det bättre och efter senaste undersökningen fick jag reda på att min syn är 3 gånger så bra som innan linsbytet

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Våra kunder

Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen setlisten och publiken igen.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)