Anders Larsson

Polisen Anders fick på ålderns höst läsglasögon. Det skulle senare visa sig att Anders såg dåligt på långt håll och hade ett brytningsfel. Anders var redan trött på sina läsglasögon och kände sig inte redo för att bära ytterligare ett par glasögon för sitt nyupptäckta synfel. Anders tog beslutet att det var dags att investera i sig själv och beslutade sig för att göra ett linsbyte.

Innan operationen

På fritiden gillar Anders att vara aktiv. Han cyklar mountainbike, åker längd och springer mycket. I ryggsäcken har han också en gedigen poliserfarenhet. I trettioett år har han varit polis. Ett yrke han gillar och det bästa med att jobba som polis är att ingen dag är den andra lik. Polisyrket och Anders aktiviteter på fritiden kräver en bra syn och Anders började bli trött på sina läsglasögon, både på jobbet och privat.

Anders Larsson

Arbete:
Polis

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
57 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Min syn är tre gånger så bra som innan linsbytet!

Anders i spåret.

Anders bokade en undersökning och det visade sig att han var kvalificerad för att göra ett linsbyte. Efter en sommar med funderande bokade Anders till slut in en tid för en operation. Ett beslut Anders inte ångrar en sekund att han tog. Inför operationen var Anders nervös och orolig för komplikationer.

-Jag var som mest nervös innan operationen skulle börja, men personalen på kliniken gav mig bra hjälp och jag kände mig väl omhändertagen. Kändes otroligt bra att jag kunde kontakta personalen både före, under och efter min operation.

Efter operationen

Operationen gick snabbt att genomföra och det uppstod inga komplikationer under eller efter operationen. Anders drabbades av ljuskänslighet dagarna efter operationen och det var som värst timmarna efter ingreppet.

– Trots ljuskänsligheten kunde jag jobba som vanligt dagen efter.

Är du nöjd med resultatet?
-Jag är jättenöjd med resultatet, jag behöver inte läsglasögon längre, jag ser bra på långt håll och brytningsfelet är borta. Dessutom ser jag inte längre dubbelt, som jag gjorde förut.

Vad det värt att göra en operation?
-Absolut! Jag ångrar mig inte en enda sekund att jag gjorde ett linsbyte. Om jag hade vetat hur smidig operationen skulle vara och hur fort det skulle gå, så hade jag nog inte väntat så länge som jag gjorde.

Skulle du rekommendera linsbyte till andra?
-Jag skulle definitivt rekommendera ett linsbyte, och har redan gjort det till några vänner som har funderat på det. En av dessa har redan gjort en undersökning och funderar starkt på att göra en operation. Jag skulle rekommendera linsbyte till andra, dels för att resultatet blev så bra för mig och för att operationen var så pass smidig. Operationen har verkligen förändrat min syn till det bättre och efter senaste undersökningen fick jag reda på att min syn är 3 gånger så bra som innan linsbytet

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 08-517 588 18

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 17:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Gällande Ögonlaser/ Linsbyte
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonmottagning/ Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Glasögonbutiken i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Specialistoptiker i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Kontakt till våra kliniker
Kontaktuppgifter till kliniker

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning