Anders Karlsson

Då jag jobbar med kyl- och frysrum så hade jag stora problem med att gå mellan kallt och varmt för att det blev bara imma på glasögonen och linser var inget alternativ då det är dammiga utrymmen man kan vara i. Sedan blev jag rekommenderad av min bror som gjort det tidigare.

Jag tyckte inte jag hade några problem med behandlingen. Själva operationen gick fort och jag hade inte någon större smärta dagarna efter. Det var bara skyddslinserna som kunde störa i vissa lägen men efter att de var borta så har jag bara varit nöjd. Jag tycker tillvaron har blivit mycket smidigare och man behöver inte på att ha med sig glasögon/linser vart man än ska så det är stor skillnad. Jag förväntade mig att jag skulle ha mer ont än vad jag hade första dagarna och att jag skulle se lika bra utan glasögon som jag gjorde med. Vilket överträffades då jag ser bättre nu än innan.

Mycket trevliga och duktiga på att tala om hur behandlingen skulle gå till. Mycket god service både innan och efter operationen vilket jag kände stor trygghet i.

Därför att det är så smidigt liv utan glasögon. Man behöver inte tänka på att putsa glasögon, man kan bada och se vem som är på stranden. Allt blir mycket smidigare.

Anders Karlsson

Arbete:
Tekniker

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
32 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen