Anders Karlsson

Då jag jobbar med kyl- och frysrum så hade jag stora problem med att gå mellan kallt och varmt för att det blev bara imma på glasögonen och linser var inget alternativ då det är dammiga utrymmen man kan vara i. Sedan blev jag rekommenderad av min bror som gjort det tidigare.

Jag tyckte inte jag hade några problem med behandlingen. Själva operationen gick fort och jag hade inte någon större smärta dagarna efter. Det var bara skyddslinserna som kunde störa i vissa lägen men efter att de var borta så har jag bara varit nöjd.
Jag tycker tillvaron har blivit mycket smidigare och man behöver inte på att ha med sig glasögon/linser vart man än ska så det är stor skillnad.
Jag förväntade mig att jag skulle ha mer ont än vad jag hade första dagarna och att jag skulle se lika bra utan glasögon som jag gjorde med. Vilket överträffades då jag ser bättre nu än innan.

Mycket trevliga och duktiga på att tala om hur behandlingen skulle gå till. Mycket god service både innan och efter operationen vilket jag kände stor trygghet i.

Därför att det är så smidigt liv utan glasögon. Man behöver inte tänka på att putsa glasögon, man kan bada och se vem som är på stranden. Allt blir mycket smidigare.