Anders Karlsson

Då jag jobbar med kyl- och frysrum så hade jag stora problem med att gå mellan kallt och varmt för att det blev bara imma på glasögonen och linser var inget alternativ då det är dammiga utrymmen man kan vara i. Sedan blev jag rekommenderad av min bror som gjort det tidigare.

Jag tyckte inte jag hade några problem med behandlingen. Själva operationen gick fort och jag hade inte någon större smärta dagarna efter. Det var bara skyddslinserna som kunde störa i vissa lägen men efter att de var borta så har jag bara varit nöjd. Jag tycker tillvaron har blivit mycket smidigare och man behöver inte på att ha med sig glasögon/linser vart man än ska så det är stor skillnad. Jag förväntade mig att jag skulle ha mer ont än vad jag hade första dagarna och att jag skulle se lika bra utan glasögon som jag gjorde med. Vilket överträffades då jag ser bättre nu än innan.

Mycket trevliga och duktiga på att tala om hur behandlingen skulle gå till. Mycket god service både innan och efter operationen vilket jag kände stor trygghet i.

Därför att det är så smidigt liv utan glasögon. Man behöver inte tänka på att putsa glasögon, man kan bada och se vem som är på stranden. Allt blir mycket smidigare.

Anders Karlsson

Arbete:
Tekniker

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
32 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser
Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser