Alhaji Jeng

Utav alla som gjort en sån här operation tror jag att jag var den som hade sämst syn. Jag hade så grava synfel att jag behövde speciallinser. Förr kunde ingen göra behandlingen men nu kunde Memira göra den och det har jag väntat på hur länge som helst.

Nu är det så skönt att kunna se saker med nya nyanser och kunna se fler färger, en helt ny värld öppnade sig. I och med min astigmatism så har det aldrig blivit riktigt bra med linser, men nu ser jag hur folk ser ut på både gott och ont.

Det skönaste är att slippa pill med linser. Jag har ju haft speciallinser som är hårda och mycket osköna. Nu kan jag vakna upp utan att leta glasögon.

När jag tränade och tävlade funkade det. Det var ju en vanesak. Nu känns det som om jag når en ny nivå med privilegiet att slippa synfelet. Men om man jämför med innan så är det som natt och dag. Tidigare kändes det inte helt hundra när jag skulle ladda på inför ett hopp och blåsa på full sula och linsen inte ligger rätt. Det problemet är borta nu och jag kan lägga ribban högre för framtiden!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen